OD FOTOGRAFIJE DIŽE SE SVAKA DLAKA NA TELU: Rođena sestra Tanje Vojtehovski PRVI PUT u javnosti! (FOTO)
Foto: Youtube printscreen/ PRVA

šok!

OD FOTOGRAFIJE DIŽE SE SVAKA DLAKA NA TELU: Rođena sestra Tanje Vojtehovski PRVI PUT u javnosti! (FOTO)

Kako je ovo moguće?

Objavljeno:

Ako se za ćerku Tanje Vojtehovski može reći da je njena mlađa verzija, onda je rođena sestra nekadašnje voditeljke Tatjanina kopija.

Roditelji su im se rano razveli, pa su Tatjana i Tamara odrasle uz majku Zagorku, magistra psihologije, i baku Zoru, profesorku istorije, koja je jedno vreme bila i direktorka škole. Njih dve su svojim primerom inspirisale sestre Vojtehovski da i same postanu samostalne, obrazovane i samosvesne žene.

- Majka je večito radila dva posla i baš se trudila da nam obezbedi sve što nam treba. Od starije sestre sam nasleđivala svu garderobu: cipele i jaknu, torbu, džemper i košulju. Kasnije smo počele da razmenjujemo odeću, a i danas je tako - ispričala je jednom prilikom Tanja, napominjući da sa sestrom ima divan odnos.

- Mnogo se volimo, mnogo smo vezane.

Malo je poznato da je Tanja upravo zahvaljujući sestri ušla u svet novinarstva.

- Tamara mi je rekla da ima neka audicija na televiziji Novi Sad za najavljivačice programa. Rekla sam joj: “Ma, daj, bre!”, a ona meni: “Ma, daj, hajde, prijavi se. Imaš super glas.” Ja kažem: “Neću, bre, Tamara. Kakva, bre, najavljivačica programa, šta ti je?!”. Bila je subota pre podne, slagala me je da idemo ne znam gde, kod neke drugarice, i kao: “Hajde, obuci ovaj komplet.”

Ostalo je istorija televizijskog novinarstva.

1 / 7 Foto: instagram/printscreen

Bonus video:

00:42

Tatjana Vojtehovski u pratnji advokata stiže u Treće osnovno tužilaštvo (KURIR TV)

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.