Prvi intervju za srpske medije! Bolna ispovest ARKANOVE ĆERKE: Evo šta mi je otac obećao par dana pred smrt! A Ceca... (FOTO)
Foto: Kurir

Volim i cecu i očevu decu

Prvi intervju za srpske medije! Bolna ispovest ARKANOVE ĆERKE: Evo šta mi je otac obećao par dana pred smrt! A Ceca... (FOTO)

Sofija Ražnatović (38), vanbračna Arkanova ćerka koju je nekadašnji komandant SDG dobio u Belgiji, prvi put je progovorila za medije
Objavljeno: 15:33h

Na Novom groblju u Beogradu juče je održan pomen komandantu Srpske dobrovoljačke garde Željku Ražnatoviću Arkanu. Na groblje je oko 11 časova najpre stigla Arkanova supruga Ceca Ražnatović, u pratnji sina Veljka i ćerke Anastasije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Večnu kuću svog oca posetila je i Arkanova ćerka Sofija Ražnatović (38), koju je komandant dobio sa socijalnom radnicom, koja je o njemu vodila računa u belgijskom zatvoru. U ekskluzivnoj ispovesti za Kurir, Sofija je ispričala sve o odnosu s pokojnim ocem, njegovom ženom Cecom i braćom i sestrama.

foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić, Profimedia

- Došla sam da odam poštu ocu, koga sam mnogo volela. Iako već 17 godina nije među nama, on i dalje živi u meni. Svaki dan pomislim na njega i za mene je ovo najteži dan u životu. Živim daleko i nisam dugo dolazila u Srbiju, ali mi je drago što sam danas ispoštovala svog roditelja. Puno mi je bilo srce kad sam videla sve njegove prijatelje koje je voleo - rekla je Sofija, koja živi u Belgiji, a s familijom iz Srbije se sporazumeva na engleskom jeziku.

U suzama je ispričala po čemu će pamtiti oca.

foto: Printscreen/Adriamedia.tv

- Za mene je bio najbolji čovek na svetu! Bio je pažljiv prema deci, posebno prema meni. Svako bi poželeo da ima takvog roditelja. Sećam se da se ljutio kad sam se kući kasno vraćala iz provoda. Znao je da me izgrdi. Znam da je bio poznat, cenjen i popularan, ali prema deci je bio posebno osetljiv. Oduvek je želeo da budemo jedna velika i složna familija. Živeo je za nas. Insistirao je na tome da se poštujemo i da pomažemo jedni drugima - rekla je Sofija i otkrila nam svoj poslednji razgovor sa ocem, nekoliko dana pred ubistvo.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.