POTRESNO! Sin Maje Nikolić prijavio oca policiji zbog nasilja!
Foto: Marina Lopičić

stop nasilju!

POTRESNO! Sin Maje Nikolić prijavio oca policiji zbog nasilja!

Majina pravnica tvrdi da je sudu u pevačicino ime priložila sve validne dokaze o porodičnom nasilju nad maloletnim detetom
Objavljeno:

Mlađi sin pevačice Maje Nikolić, Lazar Kandić (10) prijavio je oca Vuka Kandića policiji za porodično nasilje!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Incident se dogodio krajem decembra dok je Majin naslednik bio kod oca kojem je sud dodelio starateljstvo. To je za Kurir potvrdila Majina advokatica Gordana Laketić, koja je protiv Kandića podnela tužbu.

ESPRESO PITANJCA NATAŠA DNK: Ljudi vole da me POMAZE! Lepo mi je, samo ludacima ne bi bilo! (VIDEO)

To dugo traje - Prema Majinim rečima, njen sin Lazar otišao je u policiju i prijavio oca. Ja sam podnela parničnu tužbu za promenu odluke o starateljstvu nad detetom, kao i meru zaštite zbog nasilja u porodici. Sada je sve na sudu i Centru za socijalni rad. Prema Majinim rečima, to traje već duži vremenski period. Ona za to nije znala dok Lazar nije prijavio oca - kaže Laketićeva. Majina pravnica tvrdi da je sudu u pevačicino ime priložila sve validne dokaze o porodičnom nasilju nad maloletnim detetom.

Dečak uplašen - Imamo fotografije dečaka na kojima se vide povrede po telu i kompletnu medicinsku dokumentaciju. Verujem da će sada nadležni reagovati na pravi način. Maja je jako zabrinuta za Lazara, iščekuje privremenu meru, jer tako bi dete bilo s njom do okončanja postupka. Takođe, po Majinom kazivanju, Lazar stalno plače i ne želi da ide kod oca. Plaši se da će tek sada kad ga je prijavio imati probleme s njim - završava Laketićeva.

foto: Marina Lopičić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.