PALE OTROVNE REČI: Rasta zaratio s majkom zbog Anine trudnoće! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

ne uzimaj je u usta!

PALE OTROVNE REČI: Rasta zaratio s majkom zbog Anine trudnoće! (FOTO)

On je stao uz svoju suprugu i nije dozvolio nikome da priča o loše o njoj
Objavljeno: 12:14h

Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta Kavali, posvađao se na krv i nož sa majkom jer joj nije rekao da je njegova žena, pevačica Ana Nikolić, trudna.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Reperova majka, koja je profesorka na Fakultetu bezbednosti, saznala je da će postati baka čitajući novine, što ju je veoma razbesnelo.

Šta spaja Zlatana Ibrahimovića i Karleušu? 5 neverovatnih sličnosti koje do sada NIKO NIJE PRIMETIO (FOTO)

Ona je zgrožena što joj je Nikolićeva postala snajka, a ovo je bila samo kap koja je prelila čašu:

- Kad je pročitala da će dobiti unuče, Rastina mama je odmah nazvala Rastu i osula paljbu po njemu. Rekla je da nije ni sanjala da će doživeti ovako nešto, da ona to nije zaslužila, da zbog njega crveni pred prijateljima i rodbinom, jer nije znala tako krupnu stvar. Izvređala ga je najstrašnije, govoreći mu da je neodgovoran, da je zanemario svoje roditelje otkako se oženio. U jednom momentu je počela da veđa Anu i da je krivi što su njihovi odnosi zahladneli. Ni Rastin tata, a ni mama nisu oduševljeni snajkom - kaže sagovornik blizak reperu, a prenosi Informer.

Prema njegovim rečima, Rasta je ćutao i gutao sve što mu je razbesnela majka prebacivala, ali kad je počela da govori loše o Ani, odlučio je da zaštiti suprugu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.