I U NAJTEŽIM TRENUCIMA IMA SNAGE ZA... Posle fotke sa ocem, Seka objavila još emotivniju sliku i sve nas duboko ganula!
Foto: instagram

fotka koja topi sva srca

I U NAJTEŽIM TRENUCIMA IMA SNAGE ZA... Posle fotke sa ocem, Seka objavila još emotivniju sliku i sve nas duboko ganula!

Otac Seke Aleksić, Milorad Mića Aleksić, umro je na Badnje veče, iznenadnom smrću. A folk diva nam i u ovako delikatnim trenucima pokazuje svoju veličinu!
Objavljeno: 10:28h

Milorad je umro posle kraće i teške bolesti, a njegova ćerka bila je izuzetno vezana za njega.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Seka je par dana nakon ovog tragičnog događaja posvetila dirljivu poruku svom pokojnom ocu i sve nas duboko ganula. Ona se najlepšim mogućim rečima oprostila od svog voljenog oca:

PUTUJ S ANĐELIMA! Da se naježiš: Seka predosetila smrt svog oca!

- Putuj s' anđelima srculence moje! Kažu da samo posebni ljudi umiru na velike praznike... Moj voljeni tata Milorad imao je tu čast da dušu ispusti na Badnji dan. Na dan radosti kada se slavi Hristovo rođenje! Zauvek ću pamtiti tvoju pozitivnu energiju, razdraganost, veselost, raspevanost. Najviše si se radovao na dan moga rođenja i mami si rekao da ću ja biti tvoja pevačica. Istina, to sam i postala, niko nije bio srećniji od saznanja da je pevanje moja ljubav, od tebe! Zato, tata moj dragi, neću tugovati. Otišao si na najradosniji dan! Doživeo si da u krilu držiš svoje unuče, niko srećniji nije bio od tebe! Neka ti je večna slava dušo moja! Tvoja ponosna ćerka! - napisala je Seka na Instagramu i, verujemo, ovim potresnim rečima dovela do suza brojne pratioce.

Ovo bio težak udarac za našu zvezdu, ali u najtežim trenucima Seka dobija veliku podršku od svoje porodice.

- Moj sin, moja snaga - napisala je Seka ispod ove fotke, što je njenim pratiocima bilo dovoljno da shvate da je i u ovim bolnim trenucima njena porodica uz nju i da dobija bezuslovnu ljubav od Veljka i malenog Jakova.

Moj sin, moja snaga! ???????????????? #babyboy @slg_srbija @lindexsrbija @lindexbosnia #babydetails

A photo posted by ????????????SEKA ALEKSIĆ???????????? (@seka_aleksic) on

A kolika je veličina, Seka je pokazala i time što je u ovako delikatnoj situaciji smogla snage da bude HUMANA i misli i na druge kojima nije lako.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.