ESTRADA IM JE PROMENILA ŽIVOTE Došli su iz BEDE i SIROTINJE, a sada ovi narodnjaci žive kao carevi!
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Iz blata do zvezda

ESTRADA IM JE PROMENILA ŽIVOTE Došli su iz BEDE i SIROTINJE, a sada ovi narodnjaci žive kao carevi!

Muzika je mnogima promenila živote, a takmičenja gde pokazuju svoje talente napravila im je karijere, koje su započinjali na audicijama
Objavljeno: 11:40h

Tanja Savić je iz Radinca posle uspeha u Zvezdama granda svojoj porodici obezbedila bolje uslove za život. Sredila je porodični dom, bratu kupila auto, a sestri platila školovanje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Damir Dervišagić

Rada Manojlović je iz Četereže i nikada nije krila da je imala jako težak život i da joj je mnogo toga bilo uskraćeno. Zbog uspeha koji je postigla, rešila je finansijske probleme porodice.

foto: Damir Dervišagić

Milan Stanković, pre nego što je postao miljenik tinejdžerki, bio postanar sa majkom i sestrom,a danas je situacija znatno bolja.

foto: Damir Dervišagić

Milan Topalović Topalko je isticao da je odrastao u teškim uslovima, ali iako danas živi daleko bolje, ne zaboravlja te teške trenutke.

foto: Damir Dervišagić

Darko Lazić je iz Brestača kod Pećinaca, a danas već planira da kupi drugu nekretniku u prestonici. Već ima jedan stan na Košutnjaku, koju je preveo na suprugu Anu Sević, a sad želi da kupi i jedan u centru grada. Lazić je sagradio i kuću u Brestaču.

foto: instagram/andreanacekic

Adreana Čekić je iz Bosanskoj Dubici, zatim se preselila u Austruju, pa je u Beču završila školu, ali je slavu stekla u Zvezdama Granda.

foto: Dragan Kadić

Aleksandra Prijović je iz Belog Manastira. I pre nego što je počela da se zabavlja sa pastorkom Lepe Brene, odlično je zarađivala. Sad živi sa Filipom Živojinovićem i neprestano putuje i nastupa.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.