MIR MODNI TREŠA SE RODI Skinuli šminku i obukli trenerku: Ovako se poznati montiraju za Božić! Naravno, ONA KIDA SVE! (FOTO)
Foto: Printskrin/TV Pink, Instagram

Opustili se:

MIR MODNI TREŠA SE RODI Skinuli šminku i obukli trenerku: Ovako se poznati montiraju za Božić! Naravno, ONA KIDA SVE! (FOTO)

Tokom najradosnijeg hrišćanskog praznika svi se opuste i uživaju sa porodicom, pa tako i poznati
Objavljeno:

Novak i Jelena Đoković

Popularni par je rešio da se osećao komotno u svom toplom domu, pa je tako osim prijatne garderobe Jelena skinula i šminku. Teniser je ponosno podelio momenat kada su on njigova supruga lomili česnicu sa svojim fanovima i tako čestitao Božić svim vernicima.

- Želim vam prijatan Božić i svaki naredni dan, sreću u vašem domu i mir u vašim srcima! Mir Božiji, Hristos se rodi - napisao je Nole ispod slike kojom je čestitao Božić pre godinu dana.

Stanija

U trenerku se uvukla i starleta, koja se odlučila za belu plišanu varijantu iste. Stanija je Badnje veče 2016. godine provela kod mame gde je uživala sa porodicom.

- Srećno Badnje veče. Mir Božiji, Hristos se rodi - napisala je ispod fotografije na kojoj se vidi praznična trpeza.

Zorannah, Filip Živojinović i Stefan Živojinović

Za kežual kombinaciju su se odlučili i Zorana, Filip i Stefan. Blogerka je noć uoči Božića 2016. godine provela sa porodicom Živojinović u njihovoj vili na Bežanijskoj kosi.

- Srecno badnje vece od nas - napisala je blogerka ispod slike.

A photo posted by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.