OBJAVLJENA SLIKA ANE KORAĆ DOK JE BRALA MALINE U IVANJICI: Bez silikona, OPLAKAĆETE! Ima da dobije NERVNI SLOM!
Foto: Printscreen/Youtube

hit

OBJAVLJENA SLIKA ANE KORAĆ DOK JE BRALA MALINE U IVANJICI: Bez silikona, OPLAKAĆETE! Ima da dobije NERVNI SLOM!

Ali i tada je volela da se slika i pozira za kameru.

Objavljeno: 09:22h

Njen izgled često se komentariše, pa mnoge situacije u kojima je njeno lice uveličano izaziva loše komentare. Međutim, iznenadićete se kada vidite kako je starleta izgledala prije svih estetskih zahvata i to u vreme dok je brala maline u Ivanjici.

Naime, Ana Korać, nikada nije skrivala da je u više navrata posetila estetskog hirurga, što se vrlo lako i uočava. Uvećala je grudi, usne i jagodice, ali i smanjila nos.

Starleta je u ovom periodu bila samo srednjoškolka kao i sve njene vršnjakinje, a Ana je nekoliko puta isticala da je u tom periodu brala maline kako bi zaradila za džeparac.

ana korać
foto: Printscreen Instagram

Ali i tada je volela da se slika i pozira za kameru.

Inače, poznato je da Koraćeva živi "život na visokoj nozi", dok se mnogi pitaju otkud upravo njoj toliko novca, obzirom da nema primarno zanimanje, budući da samo učestvuje u rijaliti programima i snima spotove, međutim, ona je u par navrata javno isticala kako poklone dobija od svojih ljubavnih partnera. Tako je bilo i nedavno, kada se na društvenim mrežama pohvalila da je na poklon od svoje jače polovine dobila skupoceni automobil. U pitanju je marka "Mercedes Benz G klasa", čija se cena kreće preko 150.000 evra.

"Imam najboljeg dečka na svetu", napisala je tada Ana dok je pozirala pored crnog automobila koji je ukrašen velikom crvenom mašnom i balonma u obliku srca.

1 / 5 Foto: Privatna arhiva

Bonus video:

02:57

Rođendansko slavlje Ane Korać

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.