SRPSKA PEVAČICA BILA U ŠEMI SA RIJALITI ZVEZDOM DOK JOJ JE DEČKO U AUSTRIJI: Skandal kakav nije viđen!
Foto: Printscreen Zadruga

HAOS

SRPSKA PEVAČICA BILA U ŠEMI SA RIJALITI ZVEZDOM DOK JOJ JE DEČKO U AUSTRIJI: Skandal kakav nije viđen!

- Biznismen je, kupio mi je za rođendan auto, 101 ružu, ogrlicu... Prelepo mi je sa njim, konačno sam našla muškarca koji ima širinu

Objavljeno: 22:01h

Javnost je nedavno iznenadila vest da su Fran Pujas i Elena Kitić raskinuli svoju vezu, kao i da je par dana nakon toga on uplovio u novu romansu sa Sandrom Čaprić.

Sandra Čaprić je ovo juče potvrdila, da bi je Fran Pujas kasnije demantovao i izjavio da nije u vezi sa njom.

Danas su se pojavili navodi da su Elena i Fran zapravo raskinuli svoj odnos zbog repera Vojaža. Da stvar bude komplikovanija, Sandra Čaprić je okačila ovu Vojaževu izjavu na svoj stori na društvenoj mreži Instagram. Osim ovoga, okačila je i nekoliko snimaka sa Franom, ali i sa nepoznatim dečkom.

1 / 4 Foto: prentscreen/instagram/sandracapric.official

- Fran i ja smo bili u kombinaciji, imali smo intiman odnos. Oboje smo se složili da nam ne treba veza, ni meni, ni njemu, čak mi je rekao da bi voleo da ostane sa mnom u kombinaciji, da se viđamo svakog dana i da svakog dana imamo odnos. Ali, šta će mi to, imam dečka iz Beča - započinje Sandra i nastavlja:

- Biznismen je, kupio mi je za rođendan auto, 101 ružu, ogrlicu... Prelepo mi je sa njim, konačno sam našla muškarca koji ima širinu.

- Čak smo moj dečko, Fran i ja bili zajedno na bazenu, svi. Znao je on da smo Fran i ja bili u kombinaciji, nema problem sa tim, što bi imao? Bilo, prošlo - dodaje pevačica.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- A čim je Fran izašao, požalio mi se da mu je Vojaž upropastio vezu sa Elenom, da ne može tako, na šta to liči, jer je on njoj bio veran, ni sa kim nije imao s*ks. Skinuo mu je ribu - istakla je Sandra za "Pink".

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.