KUKU, KAKO SADA IZGLEDA STEFAN KAPIČIĆ: Svi govore da se zapustio i da je ZARASTAO, a niko ne zna da postoji RAZLOG
Stefan Kapičić, Foto: Printscreen Instagram

šok

KUKU, KAKO SADA IZGLEDA STEFAN KAPIČIĆ: Svi govore da se zapustio i da je ZARASTAO, a niko ne zna da postoji RAZLOG

Kapičić glumi jednog od Nemačkih građevinaca koji su u prethodnim epizodama gradili labratoriju za kristal met

Objavljeno:

Stefan Kapičić već nekoliko godina gradi karijeru na zapadu. Pored glasovne uloge u Marvelovoj franšizi Deadpool, upečatljiva je njegova uloga u seriji Better call Saul u kojoj se ponovo pojavio.

Better call Saul je serija proizašla iz univerzuma popularne serije Breaking bad. U njoj pratimo put naslovnog advokata od manje uspešanog prevaranta do advokata koji radi za narko mafiju. Trenutno se emituje poslednja sezona serije, a jednu od sporednih uloga ima i naš Stefan Kapičić.

1 / 3 Foto: Profimedia

Kapičić glumi jednog od Nemačkih građevinaca koji su u prethodnim epizodama gradili labratoriju za kristal met, da bi se u ovoj sezoni krio duboko u Nemačkim šumama, ali kao što smo mogli da vidimo, pronađen je.

Pošto se naš glumac u seriji krije, izgleda zapušteno i sa dugom kosom, a već su na internetu osvanula poređenja sa Kijanu Rivsom i nejgovom ulogom u filmu Džon Vik. Poznati glumac se pohvalio svojom scenom i na instagramu.

Stefan je oženjen sa koleginicom Ivnaom Horvat sa kojom ima sina Ivana. Retk ose pojavljuju u javnosti, i češće ih možemo videti na ulicama Beograda ili Zagreba u šetnjama nego na raznim događajima. Ipak, glavna baza i adresa na kojoj zvanično žive je Los Anđeles.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.