OSVOJIO NAS JE NESVAKIDAŠNJIM TALENTOM, A EVO KAKO DANAS IZGLEDA: Jedan je od Srba prognanih tokom Oluje! (FOTO)
Zoran Stanić, Foto: Printscreen Youtube

niste znali

OSVOJIO NAS JE NESVAKIDAŠNJIM TALENTOM, A EVO KAKO DANAS IZGLEDA: Jedan je od Srba prognanih tokom Oluje! (FOTO)

Pevač se nije mnogo promenio od 2012. godine, i iako je nestao sa javne scene povremeno nastupa po klubovima

Objavljeno:

Zoran Stanić Zoja, mladić iz Inđije je koji je nebrojano puta oduševio publiku, kao i stručne žirije bio je jedan od učesnika koji su se okušali u pevačkim takmičenjima “Prvi glas Srbije” 2012. i “Pinkove zvezde”.

Osvojio je publiku svojim talentom. Pevao je sve od Silvane do Nirvane, a svi su bili u šoku kada je, iako je važio za velikog favorita, ispao veče pre finala takmičenja.

Zoran Stanić
foto: Printscreen Youtube

Zoran je jedan od Srba koji su tokom operacije “Oluja” 1995. godine proterani iz Hrvatske objavio je svojevremeno portal Poreklo.rs.

Prema dostupnim podacima, Zoran je rođen u mestu u Vojnić (Kordun) u tadašnjoj Republici Srpskoj Krajini, da bi do vojne operacije “Oluja”, 5. avgusta 1995. godine, živeo u Korenici (Lika). U Srbiju je došao sa 18 meseci, gde se njegova porodica najpre stacionirala u selu Podunavci, između Kraljeva i Vrnjačke Banje.

Tamo su živeli tri godine, da bi se odatle preselili u Inđiju. U toku izbeglištva, Zoran se našao u zdravstvenom problemu opasnom po život, zbog čega je proveo tri nedelje u bolnici.

U Inđiji je išao u dve osnovne škole – OŠ “Jovan Popović”, koju je pohađao do četvrtog razreda, i OŠ “Petar Kočić”. Osnovnu školu je završio kao vukovac, da bi potom upisao srednju Turističku školu, koju je završavao u vreme svojih nastupa u šou programu “Prvi glas Srbije” 2013. godine, kada je bio i finalista ovog takmičenja.

Muzikom je počeo da se bavi u osmom razredu osnovne škole, sa nekoliko drugara. Napravili su bend “SKY WINGS”, akasnije i Balkan beat bend u kojem je Zoran prva gitara i prvi glas benda. Mnoge poznate ličnosti vrlo visoko su ocenile njegov talenat.

Nakon najvećeg uspeha izjavio je da nije u kontaktu ni sa kim iz Prvog glasa Srbije.

– Iskreno ne čujem se često sa ostalim članovima, svako je krenuo svojim putem, svako se trudi da uspe. Ponekad se čujem i ispričam sa nekim od takmičara. Žiri nam konkretno nije ništa obećao, već produkcija koja nije uspela da nam izađe u susret, rekao je svojevremeno Zoran u jednom intervjuu.

Od tada Stanić se nije mnogo promenio, u međuvremenu skratio je kosu, a kako danas izgleda pogledajte u linku uznad.

Bonus video:

00:13

Ceca oduvala na nastupu u Esenu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.