NI ZA DVA ŽIVOTA NEĆETE POGODITI KOLIKO GODINA IMA SAŠA MATIĆ: Isplivao datum njegovog rođena!
Foto: Damir Dervišagić

šok

NI ZA DVA ŽIVOTA NEĆETE POGODITI KOLIKO GODINA IMA SAŠA MATIĆ: Isplivao datum njegovog rođena!

Saša Matić je brat blizanac pevača Dejana Matića. Saša i Dejan su slepi od rođenja

Objavljeno: 17:47h

Saša Matić je srpski pevač folk muzike. Rođen je u Bihaću kao Aleksandar Matić. Oženjen je i otac dvoje dece. Živi i radi u Beogradu.

Saša Matić je brat blizanac pevača Dejana Matića. Saša i Dejan su slepi od rođenja. Od detinjstva Saša je pokazivao sklonosti ka muzici, a potom se obrazovao u beogradskim muzičkim školama. Prvi album objavio je 2001. Godine i reč je o albumu „Maskara“ koji je postao veoma popularan.

1 / 4 Foto: Promo

Neki od njegovih najpopularnijih hitova su „Maskara“, „Kad ljubav zakasni“, „Nije jubav fotografija“, „Otišao vratio se“, „Neke ptice nikad ne polete“, „Anđeo čuvar“, „Ruzmarin“, „Kralj izgubljenih stvari“, „Ko te ljubi ovih dana“, „Poklonite mi nju za rođendan“, „Ne znam ja muški da poginem“, „Samo ovu noć“, „Lagala je grade“, „Noći u Sibiru“, „Sve bi ja i ti“, „Po mom srcu gaziš“ i mnoge druge.

Detinjstvo

Živeo je u Drvaru sa svojom porodicom. S obzirom da u ovoj opštini nije bilo porodilišta, rođen je u bolnici u Bihaću. Ima brata blizanca. Saša i Dejan Matić, braća blizanci, od rođenja su slepi. Njihova majka zove se Zorica, a otac Zoran. Saša i Dejan ima li lepo i bezbrižno detinjstvo jer su se roditelji potrudili da, iako su vremena bila teška, blizancima ništa ne nedostaje.

1 / 5 Foto: Promo

Ono što mnogi nisu znali je činjenica da Saša ima 45 godina.

Bonus video:

01:28

Saša Matić nastup u Kotoru

(Espreso / Biografija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.