PU, PU SOTONO! Vendi napravila opšti cirkus: Došli da je izbace, a ona terala izvršitelje tamjanom! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić, Nebojša Mandić, Printscreen/Instagram/vesnavukelic

Uspelo joj je

PU, PU SOTONO! Vendi napravila opšti cirkus: Došli da je izbace, a ona terala izvršitelje tamjanom! (FOTO)

Izvršitelji su juče po četvrti put došli u stan pevačice Vesne Vukelić Vendi kako bi joj zaplenili imovinu zbog novčanog duga prema izvesnoj Dragani Blagojević, koju je gađala jajima
Objavljeno:

Vukelićeva je, za razliku od prethodnog puta, sada bila u stanu na Voždovcu, gde je upalila sveće i kandilo, pa pustila izvršitelje unutra.

Iako je dim kuljao u hodnik u trenutku kada je Vendi otvorila vrata, izvršitelj Nemanja Protić je ušao u stan u pratnji tri policajca. Kako saznajemo, sa pevačicom je u stanu bio i njen advokat.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Dragan Kadić

- Nije došlo do izvršenja jer ni poverilac nije obezbedio radnu snagu, postoji neka sporna presuda koja može da pobije čitav ovaj postupak i sada je u toku utvrđivanje Vesninog potpisa. Dakle, utvrđuje se da li je Vendi potpisala prijem te presude na osnovu koje je pokrenut izvršni postupak. Stranke će u ovom slučaju da komuniciraju i da vide da li može da se dođe do mirnog rešenja.

Inače, Vendi ne želi da plati svoj dug od tri hiljade evra, jer smatra da nije kriva u toj meri, ali ni poverilac toliko ne insistira na plaćanju. Da je on to hteo, doveo bi radnu snagu - kaže sudski izvršitelj Nemanja Protić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.