FOTKA JELENE KARLEUŠE U GAĆICAMA IZ 1995.GODINE ZA NEVEROVATI: Kakva promena, POGLEDAĆETE DVA PUTA! (FOTO)
Jelena Karleuša, Foto: © ATA Images

isplivalo

FOTKA JELENE KARLEUŠE U GAĆICAMA IZ 1995.GODINE ZA NEVEROVATI: Kakva promena, POGLEDAĆETE DVA PUTA! (FOTO)

Kako se vama sviđaju stara izdanja Jelene Karleuše?

Objavljeno: 20:17h

Pevačica Jelena Karleuša važi za najbolje stilizovani zvezdu na estradi, i to ne samo poslednjih godina. Ona je od samog početka svoje karijere izdvajala se po upečatljivom i smelom izgledu. A sada je objavila i fotografije da to i dokaže.

Prva fotografija stara je punih 27 godina. Jelena je oduvek nosila prepoznatljivu dugu plavu kosu kojoj je i danas verna, uz povremene korekcije za potrebe nastupa.

1 / 6 Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

Nekada je nosila i šiške, ali jedno je sigurno: bila je i ostala neverovatno zgodna. Doduše, ranije je bila mršavija, dok sada potencira naglašavanje oblina.

Na drugoj fotografiji staroj 20 godina izgleda kao da je slikana tek nedavno, a ne pre dve decenije. I ceo njen stajling je i dalje jednako trendi i moderan.

Kako se vama sviđaju stara izdanja Jelene Karleuše?

1 / 5 Foto: Instagram/karleusastar

Podsetimo, Jelena Karleuša često "sruši" je društvene mreže provokativnim snimcima, a već danima unazad na Internetu je ponovo postao aktuelan snimak na kom je atraktivna pevačica bez donjeg veša.

Jelena je tada održala koncert u Austriji, a na bini se pojavila u žutom i providnom kostimu koji je otkrio da ne nosi donji veš.

Karleuša je đuskala pored igračica zavodeći publiku, a u jednom trenutku je "zamešala" pred kamerama fanova i pala jednom momku u zagrljaj.

Ona je često na meti pogrdnih i osporavajućih komentara zbog svojih provokativnih i golišavih izdanja, te joj se često uz to prigovaraju njene godine i majčinstvo, a mnogi komentarišu kako sve to "prelazi granice dobrog ukusa" i kako je nedolično i neprimereno za njene godine.

- Ako išta mrzim je to kada za ženu kažu da je Milf ( radi se o skraćenici koja opisuje starije žene, pretežno majke, koje nose epitet “dobrih riba”) Čemu kategorizacija i grupacija? Kad je žena bomba, ona je bomba. Bez obzira na godište, broj dece itd. Te odvratne kategorizacije koje daju muškarci su patetične. Zamislite da mi žene delimo muškarce na matore ali zgodne, ćelave ali lepe, ružne ali bogate, debele ali dobre duše, mlade i glupe i stavljamo uz njihove slike te skraćenice?! Inače, mene mišljenje muškaraca o mom telu i meni lično, nije bitno. Mi žene stavljamo provokativne slike i snimke isključivo zbog družih žena. - napisala je Karleuša uz snimak na kom se nalazi u kupaćem kostimu.

Bonus video:

00:11

Jelena karleuša uživa u luksuzu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.