ISPLIVALE FOTKE DARKA LAZIĆA NAKON PRIVOĐENJA: Moraće da ispašta za PREKRŠAJE, šta ovo radi u autu?! (FOTO)
Foto: Nenad Kostić

prve fotke

ISPLIVALE FOTKE DARKA LAZIĆA NAKON PRIVOĐENJA: Moraće da ispašta za PREKRŠAJE, šta ovo radi u autu?! (FOTO)

Sudija će odlučiti da li će danas nakon njegovog saslušanja odrediti mu čak i pritvor.

Objavljeno:

Pevač Darko Lazić prebačen je iz policijske stanice na Novom Beogradu.

Folker je izašao iz suda, odakle se uputio ka policijskom automobilu, a kako su zabeležile kamere, u jednom trenutku se i nasmejao i telefonirao. Ubrzo je stigao i folkerov advokat Milan Andonović i čeka se da ga dovedu u Savski venac kod sudije za prekršaje.

- Nakon zaustavljanja u krvi Darka Lazića nađeno je oko 0.91 promila alkohola što se tretira kao visoka alkoholisanost i predviđena je novčana kazna od 20 do 40 hiljada dinara, 8 kaznenih poena i 4 meseca zabrane upravljanja vozilom. Identična je kazna i za vožnju pod dejstvom kokaina. Na njemu nije moguće primeniti kaznu zabrane upravjanja vozila, ali ni kaznene poene jer svakako nema vozačku dozvolu. Sudija će odlučiti da li će danas nakon njegovog saslušanja odrediti mu čak i pritvor- kaže sagovornik Telegrafa.

Interesantno je da je pevač pre dva meseca rekao kako je ponovo polagao vožnju i da je dobio vozačku dozvolu. Marina Gagić, oglasila se povodom privođenja njenog bivšeg partnera Darka Lazića, te otkrila da je svega nekoliko sati pre privođenja Darko u autu vozio i njihovog trogodišnjeg sina Alekseja.

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

Bonus video:

00:33

PRIVEDEN PEVAČ DARKO LAZIĆ: Divljao na auto-putu 117 na sat

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.