NOVI LJUBAVNI TROUGAO NA ESTRADI Pevačica otkrila: Jovana je znala da spavam s njenim dečkom! (FOTO)
Foto: Printskrin Fejsbuk / Emma Lapin

oduvala je!

NOVI LJUBAVNI TROUGAO NA ESTRADI Pevačica otkrila: Jovana je znala da spavam s njenim dečkom! (FOTO)

Dok folk pevačica Jovana Tipšin u javnosti predstavlja svoju dugogodišnju emotivnu vezu sa vlasnikom TV "Koperkinus" Srđanom Milovanovićem kao sjajnu i bajnu, iza ove ljubavne priče se ipak krije pravi krš i lom
Objavljeno:

Tako bar priča bivša učesnica „Parova” Ema Lapin, koja je sa Srđanom bila godinu dana u vezi, i dodaje da je Jovana za njihov odnos znala, ali nije želela da prihvati da ju je dečko otkačio.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Tačno je da smo bili u vezi, ali više nismo. Bili smo godinu dana zajedno, a raskinuli smo 13. septembra ove godine. Ipak, nisam javno do sada govorila o tome, jer on ne voli da se o njegovom životu piše po novinama. Mi smo bili u vezi, živeli smo zajedno, ali smo morali to da prekinemo. Shvatila sam da mi treba muškarac da bude stalno pored mene, a on često putuje i ima mnogo obaveza, a meni to ne odgovara. Moram da istaknem da mi nije finansijski pomagao u poslu. Dobijala sam prostor na njegovoj televiziji i dobila sam spot za pesmu "Trip", to je sve - govori bivša učesnica rijalitija "Parovi".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.