OPAAA, OTKRIVENO TAJNO SKLONIŠTE KEJT I VILIJAMA: Zna se i šta tamo rade, dolaze svi PORODIČNO!
Kejt i Vilijam, Foto: Profimedia

opa

OPAAA, OTKRIVENO TAJNO SKLONIŠTE KEJT I VILIJAMA: Zna se i šta tamo rade, dolaze svi PORODIČNO!

The Sun prenosi da vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea posećuju ovu vikendicu još od studiranja

Objavljeno: 13:31h

Kejt i Vilijam imaju 'tajni' treći dom, koji je Vilijamu poklonila njegova baka, kraljica majka pre nego što je umrla 2002. godine. Prema The Sunu, dom (Tam-Na-Ghar vikendica) je smešten na imanju Balmoral u Škotskoj, gde članovi kraljevske porodice provode svoje leto.

The Sun prenosi da vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea posećuju ovu vikendicu još od studiranja na Sveučilištu St. Andrew's i da i dalje odsedaju tamo kada letuju u Balmoralu s porodicom.

1 / 6 Foto: Profimedia

Još 2019. godine, kraljevska izveštiteljka Vanity FairaKatie Nicholl otkrila je da će Cambridgeovi tokom letnjeg odmora odsesti u svojoj vikendici umesto u glavnom dvorcu, a izvor je potvrdio da 'Kraljici dolazi puno gostiju i da smanji gužvu, Cambridgeovi će verovatno biti u svojoj vikendici.

To bi moglo imati dodatnu korist za sve jer znači više prostora u dvorcu. Izvor je dodao da 'može biti prilična gužva u onome što zovu 'velika kuća' što nije posebno opuštajuće iako je praznik. Postoji dnevna rutina koja se razvija oko vremena obroka, nekoliko promena odeće svaki dan, ponekad pet, a kraljica voli da sve radi kao sat. Fokus je na boravku na otvorenom i šetnji selom, pecanju i lovu.'

1 / 5 Foto: Profimedia

Samo imanje Balmoral je veliko i u privatnom je vlasništvu kraljevske porodici zahvaljujući tome što ga je kupio suprug kraljice Viktorije, princ Albert. Ima ukupno 150 zgrada, uključujući privatnu rezidenciju princa Charlesa, 'Birkhall' i zgradu pod nazivom 'Craigowan Lodge', gde kraljica često provodi svoje letne boravke.

Bonus video:

02:06

Porodica Atanasković o presudi za ubistvo njihvog sina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.