POMENULA JE I DŽIDŽU! Oglasila se pevačica koju je žiri napao zbog stajlinga!
Maja Đorđević, Foto: RTV PRVA PRINTSCREEN

iskrena

POMENULA JE I DŽIDŽU! Oglasila se pevačica koju je žiri napao zbog stajlinga!

Prvi put se oglasila i ona.

Objavljeno:

Anastasija Ićurup je privukla veliku pažnju jer je odustala "Zvezda Granda" nakon što joj je žiri uputio žestoke uvrede na račun stajlinga. Tačnije, najgrublja je bila Ana Bekuta, a nešto blaži su bili Dragan Stojković Bosanac i Snežana Đurišić.

1 / 5 Foto: RTV PRVA PRINTSCREEN

Ali nije Anastasija jedina koja je bila na meti žirija u toj emisiji. To veče atraktivna ili provokativna ili vulgarna, kako je komentarisao žiri, bila je i Maja Đorđević.

Mi smo kontaktirali ovu takmičarku i na početku razgovora ona je za Espreso otkrila kako joj je bilo dok je slušala uvrede na račun svog stajlinga.

– Iskreno, nije mi bilo nimalo prijatno, ali ulazeći u ovaj posao bila sam svesna da je put do uspeha pun uspona i padova i da je sve to žživot. Možda nisam očekivala baš ovakve komentare, ali prosto ukusi su različiti i ja to poštujem. Da li si možda i ti razmišljala da odustaneš od takmičenja i kako gledaš na potez tvoje koleginice iz takmičenja koja je odustala od "Zvezda Granda"?

– Mi imamo toliki broj proba, dosta se radi,vežba,da zaista nisam imala ni vremena da razmišljam o odustajanju. Smatram da je ovo tek početak, i da tek treba da pokažem šta znam i koliko mogu. Kada je Anastasija u pitanju, jako mi je žao što je odustala od takmičenja jer je ona neko ko je definitivno ovom takmičenju potreban.

1 / 4 Foto: Privatna arhiva

Članice žirija su komentarisale da žiri svoje takmičarke "tera" da se provokativno oblače. Pa, je li Đorđe tebe terao da budeš provokativna i kako se uopšte dogovorite oko stajlinga za emisiju?

– Što se mentora tiče, imam samo reči hvale za toliko požrtvovanosti i posvećenosti svakom kandidatu podjednako. Zahvalna sam mu na svim savetima i apsolutno mu verujem. Đorđe ne može nikoga da natera ni na šta, ali svakako da sve radimo u dogovoru sa njim. Zaista ne mislim da sam na scenu donela nešto što je vulgarno ili nije primereno takmičenju. Ja se ugledam na svetske zvezde kao i na naše javne ličnosti kao što su Edita, Teodora Džehverović, Anđelina, Džidža itd.

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.