CECINA I ARKANOVA LIMUZINA JE TADA BILA SENZACIJA: PRAVA RETKOST od automobila ovako izgleda danas! (FOTO)
Foto: Printscreen

niste znali

CECINA I ARKANOVA LIMUZINA JE TADA BILA SENZACIJA: PRAVA RETKOST od automobila ovako izgleda danas! (FOTO)

"Jaguar mažestik limo" bio je neviđena senzacija 1995. na ovim prostorima

Objavljeno:

Posle 27 godina od venčanja Cece i Željka Ražnatovića Arkana, ova svadba i dalje golica maštu.

Javnost još intrigiraju detalji događaja koji je tada označen kao svadba veka. O njoj su izveštavali čak i američki mediji.

Međutim, retko šta je ostalo da svedoči o tom događaju. Barem ne tako snažno kao automobil u kom se novopečeni bračni par vozio.

1 / 8 Foto: Printscreen

Ceca i Arkan su na venčanje stigli u luksuznoj bordo limuzini “jaguar mažestik limo”, koja je bila neviđena senzacija u to vreme na ovim prostorima.

Ovaj model “jaguara” je prava retkost, jer je napravljeno samo 527 ovakvih primeraka, a u produženoj verziji ih ima svega 121 širom sveta. Automobil je i danas u odličnom stanju. Sedišta i volani obloženi su belom kožom, a automobil godinama nalazio u garaži koja se greje. Takođe, još ima stare bele registarske tablice.

Inače sada je u vlasništvu jednog Valjevca kome je ovo 13.-ti jaguar po redu, i koji jedini u Evropi, pored zvaničnika Ujedinjenog Kraljevstva, ima priliku da se vozi u ovom luksuznom automobilu.

Iako je ova limuzina proizvedena 1990. godine, ima svu opremu, kao najsavremenija vozila. Međutim, njeno održavanje je skupo, jer su do skoro najbliži ovlašćeni servisi bili u Grčkoj i Austriji, dok godišnja registracija košta više od 800 evra. Auto je dugačak šest i po metara i težak 2,7 tone.

U galeriji ispod pogledajte kako čuveni automobil danas izgleda:

1 / 4 Foto: Printscreen/youtube

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.