ARKANOVA MAJKA JE CECI POKLONILA OVAJ SVADBENI POKLON: Krije VELIKU simboliku porodične tradicije!
Željko Ražnatović Arkan, Foto: Printscreen

posebno

ARKANOVA MAJKA JE CECI POKLONILA OVAJ SVADBENI POKLON: Krije VELIKU simboliku porodične tradicije!

Njihovo venčanje još intrigira

Objavljeno:

Od svadbe Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana prošlo je 27 godina, a njihovo venčanje još intrigira. Mediji su taj događaj nazivali svadbom veka. Prisustvovalo je 800 zvanica, cveće je stiglo iz Holandije, a mladenačka torta bila je teška 70 kilograma.

1 / 6 Foto: Printscreen

Svadba je prenošena na televiziji kao veliki medijski događaj, u Cecu i njenu venčanicu vrednu 100.000 maraka, koju je kupila u Milanu, sve oči su bile uprte. Arkan je nosio crnogorsku nošnju i uniformu repliku uniforme srpskih oficira iz Prvog svetskog rata.

Pokloni mladencima su danima bili u centru interesovanja javnosti, a Ceca je za svadbeni poklon od svoje svekrve Slavujke Slavke Josifovski dobila važno porodično nasleđe.

Ceca Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan
foto: Epa

– Darujem te ovim zlatnim dukatom, koji je iz 1700. godine. Od moje prababe, a vaše čukunbabe. Da brak bude srećan i dugovečan, rekla je tada Arkanova majka Slavka Josifovski Ceci.

Slavka Josifović je preminula 2012, u 87. godini. Sahranjena je na Novom groblju.

Za Cecu je ovaj poklon bio od velike važnosti, a 24 godine kasnije ona je nastavila porodičnu tradiciju pa je svojoj snaji Bogdani Rodić poklonila baš taj dukat kada se udala za Cecinog i Arkanovog sina Veljka.

Bonus video:

00:15

Ceca Ražnatović bez trunke šminke

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.