SVI U SUZAMA ZBOG OBJAVE JELENE ĐOKIĆ: Glumica potresla javnost STAROM FOTOGRAFIJOM, PRERANO SU NAS NAPUSTILI!
Foto: Zorana Jevtić

TUGA!

SVI U SUZAMA ZBOG OBJAVE JELENE ĐOKIĆ: Glumica potresla javnost STAROM FOTOGRAFIJOM, PRERANO SU NAS NAPUSTILI!

Podelila je uspomenu koja tera suze na oči

Objavljeno:

Poznata glumica koju smo nedavno gledali na malim ekranima u "Crnoj svadbi", Jelena Đokić, a koja je poslednjih dana u epicentru dešavanja zbog razvoda sa suprugom Svetozarom Cvetković, potresla je sve fotografijom koju je podelila.

Jelena Đokić, Svetozar Cvetković
foto: Damir Dervišagić

Naime, na slici su Boris Milivojević, Goran Šušljik, Nebojša Milovanović, Nikola Djuričko i naravno legende koje su nas prerano napustile Nebojša Glogovac i Marinko Madžgalj sa osmehom na licu.

1 / 4 Foto: Dragan Kadić

Zapravo, radi se o predstavi Milene Marković "Šine (Bog nas pogledao)", a u režiji Slobodana Unkovskog, koja se igrala na sceni JDP-a od 2002. godine, dakle, fotografija je nastala pre nekih 20-ak godina, a sam pogled na prerano preminule glumce rastužio je javnost.

Koliko god vremena da prođe uvek će ostati urezani u pamćenje i nikada neće biti zaboravljeni od strane prijatelja i publike koja ih se rado seća, takođe i Jelena koja podseća javnost na njene kolege i prijatelje.

Tekst koji je Jelena napisala pored fotografije je zapravo deo songova iz predstave koji bi svi pevali. "Ovca ne sme da se brani, vuk se njenim strahom hrani".

1 / 6 Foto: Zorana Jevtić

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.