DA LI JE MOGUĆE?! Naš glumac krije PRIVATNI ŽIVOT, a njegova ŽENA je naša POZNATA GLUMICA: SVI JE ZNATE!
Milan, Foto: TV Happy printscreen

divno!

DA LI JE MOGUĆE?! Naš glumac krije PRIVATNI ŽIVOT, a njegova ŽENA je naša POZNATA GLUMICA: SVI JE ZNATE!

Imaju troje dece

Objavljeno:

Milan Čučilović je glumac kog smo prvo zapazili u seriji "Gore - dole", nakon čega je glumio u mnogim filmovima i serijama, a mali broj ljudi zna da je u braku sa poznatom glumicom Milenom Pavlović, sa kojom ima troje dece.

"Gore - dole" je bila drugačija serija, koja je probala da objasni raspad države i sistema kroz jednu porodicu devedesetih godina i, za razliku od tadašnjih serija koje su to radile na humorističan način, drugačije se odnosila prema stvarnosti.

1 / 3 Foto: Print Screen Youtube/Prakticna zena

Samim tim nije bilo lako ni mlađim glumcima da se pronađu svoj put do šire publike. Milan Čučilović je tad izašao pred široki audiotorijum i uspeli smo da ga zapamtimo kao srednje dete porodice Jakšić koje pokušava da se snađe u tim tmurnim devedesetim.

Nakon ove serije gledali smo ga u pozorištu, ali i u seriji "Selo gori, a baba se češlja". Oženjen je već godinama Milenom Pavlović, koju najviše pamtimo kao Marinu iz filma "Mi nismo anđeli". Upoznali su se u pozorištu, na jednoj predstavi, a zaljubili na drugoj. Imaju troje dece, a u jednom intervju je ispričao da li bi ih želeo još.

Milena Pavlović
foto: Printscreen

- Milena i ja smo želeli troje dece. I sada ponekad maštamo da dobijemo četvrto, ali to je stvarno u domenu naučne fantastike. Kada bi samo moglo bolje da se živi u Srbiji, onda bismo proširili porodicu - ispričao je tad Čučilović.

1 / 3 Foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Uživam kada me Milan zasmejava. Volim njegova lepa iznenađenja, u tome je sjajan. Treba izjavljivati ljubav, slati poljupce, pisati ljubavne poruke, kao i one izvinjenja, plesati uz lepu muziku, smejati se. Često se sve petoro zagrlimo, skakućemo u grupi, govorimo "điki-điki" i onda se cmačemo. To uvek pomaže - rekla je tom prilikom poznata glumica.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.