TRAGEDIJA! CELA SRBIJA GRCA U SUZAMA ZBOG IVANA IVANOVIĆA!
Ivan, Foto: Instagram

POTRESNO

TRAGEDIJA! CELA SRBIJA GRCA U SUZAMA ZBOG IVANA IVANOVIĆA!

Oprostio se potresnim rečima

Objavljeno: 20:59h

Ivan Ivanović je voditeljsku karijeru započeo 2007. godine u emisiji Keš taksi koja je emitovana na televiziji Foks. Nakon toga je vodio Survivor, a 14. maja 2010. godine je počelo „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.

Ovaj tok šou se godinama prikazuje petkom uveče, a Ivan je ugostio brojne domaće i strane zvezde poput Novaka Đokovića, Stinga, Brajana Ferija, itd. Emisija je veoma brzo postala popularna zbog voditeljevih šala. Međutim, sada, nažalost, nije reč o njegovoj šali. Život je postao i previše surov!

Voditelj Ivan Ivanović na kraju poslednje epizode svoje autorske emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" oprostio se od gitariste Nebojše Nedeljkovića Ćele.

Vest o smrti muzičara Nebojše Nedeljkovića Ćele potresla je domaću javnost. On je kao gitarista benda Ane Štajdohar iz nedelje u nedelju pravio dobru atmosferu u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ i uveseljavao gledaoce kraj malih ekrana.

Tuga i bol Ivana Ivanovića neopisivi su, jer je sa Ćelom, kako su Nebojšu zvali prijatelji, negovao dugogodišnje prijateljstvo.

Njegov odlazak osetio se tokom poslednje epizode emisije, a autor Ivan Ivanović oprostio se od kolege potresnim rečima.

1 / 3 Foto: Instagram

- Izgubili smo dragog druga Ćelu, koji je u stotinama epizoda svirao gitaru i koga sam 500 i nešto puta poljubio u ćelu kada sam ulazio u studio i to sam smatrao nekom srećom - počeo je Ivanović i dodao:

- Mnogo mi je žao, ovo me je mnogo pogodilo. Možda smo svi zajedno mogli našeg prijatelja malo bolje da čuvamo, što bismo i uradili da vreme može da se vrati. Hvala ti za svaki sekund koji si ovde proveo, kao i za svaki ton koji si odsvirao. Zbogom mom dragom prijatelju Ćeli - rekao je voditelj.

Ana Štajdohar i Nikola Demonja ceo svoj život posevetili su muzici, zato je 22.3.2022. za njih izuzetno težak i tužan dan.

Bend Ane Štajdohar ostao je bez jednog člana, sjajnog gitariste Nebojše Nedeljkovića koji je nažalost preminuo.

"E moj Ćelice… Počivaj u miru. Vidimo se jednog dana sigurno - napisala je u opisu zajedničke fotografije neutešna pevačica.

"Ne znam šta da kažem…Godinama smo govorili da si ti bensedin svakome od nas, u svakoj situaciji. Voleli smo te zbog mnogo toga, i voleli smo te mnogo, Nebojša. Žao mi je što prema sebi nisi bio bolji, za mene si učinio više nego dovoljno, i ja dobro znam ko si ti bio, i takvog ću te zauvek i pamtiti. Kao na ovoj slici, u ovom jednom trenutku u večnosti u kom si bio naš Ćela.

Bonus video:

00:11

Espreso čestitke: Kenan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.