CECINA KARIJERA JE GOTOVA: Folk zvezda ODLAZI U PENZIJU? Objavljeno je!
Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Printscreen/Instagram/cecaraznatovic

šok

CECINA KARIJERA JE GOTOVA: Folk zvezda ODLAZI U PENZIJU? Objavljeno je!

Cecine, a sada i Anastasijine kolege imaju samo reči hvale za mladu pevačicu. Takođe, mlada Ražnatovićeva ima i veliki broj fanova

Objavljeno: 12:52h

Svetlana Ceca Ražnatović, je jedna od naših najpoznatijih pevačica, koja na estradi traje već više od tri decenije. Njena naslednica, Anastasija Ražnatović odlučila je da krene maminim stopama i za sada joj dobro ide.

Inače, Ceca sa 15 godina (1989 godine) snima prvi album „Ludo srce“ i nastupa širom stare Jugoslavije. Sledeće godine objavljuje ploču „To, Miki„, to i prodaje je u čak 360 hiljada primeraka. Kupuje svoj prvi automobil, Mazdu 626 i pomaže roditeljima da završe kuću u Žitorađi.

Za 18. rođendan, 1991, Ceca promoviše album „Babaroga„, a nakon toga počinje da peva u inostranstvu. Tokom dramatičnih godina raspada Jugoslavije i rata u Bosni i Hercegovini, nastupala je samo u dijaspori i nije ništa snimala. Dovodili su je u vezu sa Vladanom Lukićem, prvotimcem Crvene zvezde, zvezdarskim opasnim momkom Dejanom Marjanovićem Šabanom, a kasnije i sa Hajrudinom Samardžićem Harom, nekadašnjim fudbalerom banjalučkog Borca i vlasnikom više diskoteka u Evropi. Ceca ne komenatariše ove priče o svom privatnom životu.

Kupuje stan u Beogradu i počinje saradnju sa Marinom Tucaković, koja je napisala neke od najvećih Cecinih hitova. Snima legendarni album „Šta je to u tvojim venama„, sa hit pesmom „Kukavica„, koja je obeležila ovaj period njene karijere. Peva na stadionu Tašmajdan pred 12 hiljada ljudi, a nešto kasnije, u Erdutu, gde odlazi na nastup s Oliverom Mandićem i Džejom, upoznaje Željka Ražnatovića Arkana.

Pre tri godine na jučerašnji dan je njen drugi singl "Rane" ugledao svetlost dana, koji je kao i prethodni "Savršen par", doživeo ogroman uspeh.

Cecine, a sada i Anastasijine kolege imaju samo reči hvale za mladu pevačicu. Takođe, mlada Ražnatovićeva ima i veliki broj fanova.

1 / 6 Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Jedna od njih je Danijela Vranješ, iako su svi mislili da je reč o poznatoj glumica, u pitanju je anonimna žena sa istim imenom i prezimenom, koja je ostavila pohvalan komentar za Anastasiju.

Naime, ona je ispod Cecine slike na Instagramu napisala sledeće:

- Možeš slobodno da ideš u penziju, Taša te skida sa trona. hihi, šalim se. - napisala je obožavateljka, sa čime se folkerka apsolutno složila.

1 / 6 Foto: Espreso.co.rs/ Ivana Bradanji

Pa su svi pomislili da se Ceca penzioniše, ali ništa od toga obzirom da je sve ovo staro tri godine, a da je pevačica nastavila da žari i pali.

1 / 3 Foto: Instagram prinstcreen

Bonus video:

00:13

Ceca Ražnatović uživa sa malim Željkom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.