2 SESTRE SU SE UDALE ZA NAJBOGATIJE SRBE, JEDAN JE KARLEUŠIN BVŠI: Žive u LUKSUZU, a izgledaju BRUTALNO DOBRO!
Jovana i Maša, Foto: Facebook

OPA BATO!

2 SESTRE SU SE UDALE ZA NAJBOGATIJE SRBE, JEDAN JE KARLEUŠIN BVŠI: Žive u LUKSUZU, a izgledaju BRUTALNO DOBRO!

Obe su u srećnim brakovima!

Objavljeno: 20:50h

Jedne su od najpoznatijih sestara u Srbiji. Obe su u srećnim brakovima i obe su mame. Za Jovanu Nikolić Mišković i Mašu Karić mnogi znaju

Pevačica Jovana Nikolić udata je za biznismena Marka Miškovića sa kojim ima ćerkicu. Jovana često ističe kako uživa u braku, da je srećna i ispunjena, ali i da ima veliku podršku od svoje sestre Maše, koja joj puno znači.

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

Malo ko zna da je upravo Maša, Jovanina sestra, udata za sina Sretena i Slavice Karić, Bojana. Njih dvoje su se venčali 2007. godine, a ubrzo nakon venčanja dobili su i blizance.

Da su Jovana i Maša i te kako bliske, govori i status koji je pevačica nedavno objavila ispod njihove zajedničke fotografije.

- Kako je dobro kad ti mama rodi najboljeg druga za ceo život. Draga moja seko Mašo i mama hvala vam - poručila je tada pevačica svojoj rođenoj sestri. Pored toga što su udate za najbogatije i najmoćnije ljude u Srbiji, Jovana i Maša imaju poznatog oca.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/MASHAKARIC

U pitanju je režiser, direktor fotografije i i kamerman Božidar Nikolić, koji je za svoje umeće nagrađen najznačajnijim priznanjima. Na toj listi nagrada je Zlatna arena za kameru u Puli 1978. koju je dobio za film "Beštije", kao i Velika Zlatna arena za režiju "Balkanski špijun" koju je podelio sa Dušanom Kovačevićem. Nažalost je preminuo 2021. godine.

Božidar Nikolić
foto: Youtube

Bonus video:

04:26

ESPRESO TVITER: NEKADA MORATE DA SE PRAVITE MUTAVI Teša Tešanović ponovo zapušio usta TVITERAŠIMA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.