GLUMICA KALINA KOVAČEVIĆ DOŽIVELA KLINIČKU SMRT: Imala je 1 misao u glavi, a onda se desila UŽASNA STVAR!
Foto: © ATA Images

PROŠLA KROZ HOROR

GLUMICA KALINA KOVAČEVIĆ DOŽIVELA KLINIČKU SMRT: Imala je 1 misao u glavi, a onda se desila UŽASNA STVAR!

Uplašila sam se samo ko će moju ćerku formirati kao ženu i kao ličnost.

Objavljeno:

Glumica Kalina Kovačević ovih dana uživa u zasluženim pohvalama zbog uloge koju je ostvarila u novoj predstavi Narodnog pozorišta, „Godine vrana“, a pre deset godina život joj je „visio o koncu“.

‒ Tri dana nakon što sam rodila Mionu dobila sam sepsu, inficirala mi se materica ‒ ispričala je Kalina u emisiji „Balkanskom ulicom“.

Kalina Kovačević
foto: sasa đorđevic

‒ Šest nedelja sam provela u bolnici. Beba je bila u boksu. Nisam mogla da je dojim pošto sam bila na teškim antibioticima. Taj period pamtim kao jedan od najstrašnijih ‒ priznaje Kalina koja je u 27. godini, posle burne reakcije na lek koji je primila, doživela kliničku smrt.

‒ Kroz glavu mi je prošao čitav moj život u slikama, i nisam se plašila. Pomislila sam šta će biti sa mojim detetom, a posle toga se više ničega ne sećam. Uplašila sam se samo ko će moju ćerku formirati kao ženu i kao ličnost.

Osim toga, pošto je pet meseci morala da miruje zbog održavanja trudnoće, a kasnije se još dva meseca borila sa sepsom, kao posledica dugotrajnog ležanja pojavila se voda u kuku. Na kraju je bukvalno iznova učila da hoda.

1 / 5 Foto: Promo

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.