POBEDILA U TAKMIČENJU I OPČINILA SRBE: Predviđali joj BLISTAVU KARIJERU, a sada je isplivalo KAKO IZGLEDA!
Pevačica, Foto: Print Screen Youtube/ Eurovision Song Contest

OPA BATO!

POBEDILA U TAKMIČENJU I OPČINILA SRBE: Predviđali joj BLISTAVU KARIJERU, a sada je isplivalo KAKO IZGLEDA!

Svi se pitaju gde je i šta radi

Objavljeno:

Pevačica Mirna Radulović, bivša učesnica nekada popularnog muzičkog takmičenja "Prvi glas Srbije", ne eksponira se često u javnosti, iako su joj mnogi predviđali blistavu karijeru.

1 / 2 Foto: Print Screen Youtube/ Eurovision Song Contest

Subotičanka, poznata po raskošnom vokalu, aktivna je na Instagramu, a fotografije koje je objavila proteklih meseci mnogi hvale zbog vitke linije koju je postigla, s obzirom na to da je tokom takmičenja imala višak kilograma.

"Promenila si se od takmičenja, smršala si i sada si top", "Jako lepo izgledaš", "Prava mačka", "Najprirodnija pevačica, šteta što više ne snimaš i ne pojavljuješ se ćešće", neki su od komentara ispod Mirninih slika.

Moje tri, Mirna Radulović
foto: Print Screen Youtube/ Eurovision Song Contest

Radulovićeva, razočarana uslovima koje je dobila nakon pomenutog takmičenja, tužila je produkciju, zajedno sa Davorom Jovanovićem, o čemu su javno pričali.

- Nadala sam se da ću dobiti nagradu koju sam osvojila trudom. Više od dve godine slušam obećanja da ću dobiti nagradu, da će biti turneja i nastupa. Na sve moguće načine smo pokušali da dobijemo ono što nam pripada. Gotovo dve godine nisam radila, jer sam se trudila da ispoštujem svaku stavku u ugovoru - rekla je ranije Mirna.

Muzikom nikada nije prestala da se bavi iako je publika retko viđa na televiziji. Ona danas nastupa sa svojim bendom, a publika obožava njene interpretacije poznatih pop i rok hitova.

Kako je Mirna izgledala tokom takmičenja, a kako izgleda danas, pogledajte u galeriji:

1 / 8 Foto: Printscreen

Bonus video:

00:11

Espreso čestitke: Kenan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.