MALO KO ZNA DA JE CECA PRE ARKANA IMALA VELIKU LJUBAV: On je bio USPEŠAN SPORTISTA, a i sada ga VIĐATE SVUDA!
Ceca, Foto: Nemanja Nikolić

ko se seća?

MALO KO ZNA DA JE CECA PRE ARKANA IMALA VELIKU LJUBAV: On je bio USPEŠAN SPORTISTA, a i sada ga VIĐATE SVUDA!

Bili su mladi i zaljubljeni.

Objavljeno: 19:49h

Svi dobro znamo da je Svetlana Ceca Ražnatović bila udata za komandanta Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića Arkana, na koga je izvršen atentat 2000. godine, a rodila mu je sina Veljka i ćerku Anastasiju.

Pevačica se dugo trudila da svoj ljubavni život drži daleko od očiju javnosti, a njena najveća ljubav bio je svakako Željko Ražnatović Arkan.

Njih dvoje venčali su se 1995. godine, a tu svadbu pratili su mnogi domaći i strani mediji. Nakon što je Arkan ubijen 2001. godine, Ceca nikog posle njega nije tako volela.

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ipak, krajem osamdesetih Ceca nije bila sama. Prvi pevačicin momak za koga je znala domaća javnost bio je fudbaler Vladan Lukić, a mediji su pisali da je upravo njemu posvetila njen čuveni hit “Pusite me da ga vidim”.

Ljubav između Cece i Vladana buknula je 1989. godine, kada je on bio poznati igrač Crvene zvezde, a ona pevačica u usponu koja je gradila karijeru u Beogradu. Fudbaler je tada imao 18, a ona samo 15 godina.

Vladanova ćerka Sara udala se pre nekoliko godina, kada joj je na svadbi zapevala upravo Ceca. Lukić je za vreme bombardovanja Srbije igrao u Mecu, u Francuskoj, ali nije mogao da podnese da igra fudbal dok njegov narod pati i vratio se u Srbiju. Nakon toga je godinu dana igrao u Grčkoj i sa samo 30 godina završio karijeru.

Vladan je bivši predsednik Crvene zvezde, a njegovo ime skoro se našlo i među kandidatima za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Danas izgleda ovako:

Bonus video:

00:12

Ceca otišla na podmlađivanje

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.