KARAMELA PROGOVORIO O JEZIVOM UBISTVU KOJE JE PRE 12 GODINA POTRESLO SRBIJU!
Karamela, Foto: Nenad Kostić

POTRESNO

KARAMELA PROGOVORIO O JEZIVOM UBISTVU KOJE JE PRE 12 GODINA POTRESLO SRBIJU!

Još uvek mu je teško kad o tome priča.

Objavljeno:

Danas se navršava 12 godina od tragedije u kojoj je pevačica Ksenija Pajčin izgubila život. U stanu na Voždovcu u kom je živela sa dečkom Filipom Kapisodom on je prvo ubio nju, pa izvršio samoubistvo. Tog 16. marta 2010. godine ugasila neverovana energija i harizma kojom je plenila Ksenija, a njeni prijatelji i porodica danas su obišli njen grob.

1 / 4 Foto: Youtube

Goran Stojićević Karamela bio je Ksenijin prijatelj i kao i svake godine i ove godine je obišao grob i prisetio se prijateljice.

-Danas mi je toliko to teško palo... Verovatno kako prolazi vreme, sve se nadate da će da se pojavi. Jako je teško - počeo je drhtavim glasom Karamela, pa nastavio:

-Meni kad ona nedostaje ja pogledam emisije, slušam njenu muziku inače. Sin moj isto sluša njenu muziku i komentariše kako je bila dobra riba. Tako da mi to nekako izmami osmeh na lice. Ali teško je. Jako je teško izgubiti prijatelja na taj način jer nije bila prirodna smrt nego je ubijena. Zato želim da kažem da se država izbori sa tim nasiljem nad ženama, jer sve potiče od ljubomore i tog nasilja - rekao je Karamela.

Goran Stojićević se prisetio kakva je bila Ksenija Pajčin.

-Bila je perfekcionista, dobar čovek, specifična je bila, drugačija. Možda smo se zato i zbližili. Mi smo bili kućni prijatelji, bila je prijateljica moje supruge i sina - rekao je voditelj.

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

-Ja sam saznao od novinara. Uopšte ne pamtim taj put od Pravnog fakulteta, gde živim, do Voždovca. Ne znam kako sam se dovezao. Ja sam stigao i bilo je puno ljudi tamo, nisu mi dali da uđem jer to je bila jeziva scena - sa suzama u očima prisetio se Ksenijin prijatelj Goran Stojićević Karamela.

Kada vrati film 12 godina unazad, Goran se seća da ju je zvao kod sebe, ali ona je odbila.

-Ja sam je zvao dva, tri dana pre ubistva da dođe kod mene i moje žene, ali nije htela. Sudbina je drugačije odredila. To ne smemo zaboraviti, to je zločin. Ovo je ubistvo, mnogo je teže i dublje. Pevačica kao ona se rađa jednom - rekao je Goran

Bonus video:

01:31

Majka Ksnije Pajčin na njenom grobu

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.