VANBRAČNI SIN MIROSLAVA ILIĆA ŽIVI U BOGATSTVU: Kupio je LUKSUZNU VILU, izgleda kao ZAMAK IZ BAJKE!
Devina i Miroslav, Foto: Nemanja Pančić, Nemanja Nikolić

opa

VANBRAČNI SIN MIROSLAVA ILIĆA ŽIVI U BOGATSTVU: Kupio je LUKSUZNU VILU, izgleda kao ZAMAK IZ BAJKE!

Osim raskošnog izgleda i ogromnog dvorišta, Mirjana je pokazala i unutrašnjost kuće svog sina koja je u belim i sivim tonovima

Objavljeno: 21:28h

Sin Mirjane Antonović, Devin Antonović, koji je domaćoj javnosti postao poznat kao "vanbračni sin" pevača Miroslava Ilića, što je dobilo i sudski epilog koji još uvek nije rešen, pohvalio se na društvenim mrežama da je "ispunio svoj američki san".

Naime, Devin je kupio luksuznu kuću, a nekretninom se pohvalila i njenogva majka Mirjana.

Ona je objavila fotografije na Fejsbuku, gde je inače aktivna, a zanimljivo je da se kuća nalazi na samoj plaži, s predivnim pogledom koji se naravno pruža na more.

Osim raskošnog izgleda i ogromnog dvorišta, Mirjana je pokazala i unutrašnjost kuće svog sina koja je u belim i sivim tonovima.

U Devinovom novom domu dominiraju visoki plafoni, beli nameštaj, a poseduje i kamin u centralnom delu dnevnog boravka. Takođe se u domu nalazi i nekoliko gitara i kvalitetno ozvučenje, a Mirjana je na fotografijama objavila i svoju prijateljicu, bosansku pevačicu Mersu Miljković, koja im je bila u poseti.

1 / 3 Foto: Printscreen/facebook

- Moja Mersa u Devinovom dvorištu - napisala je uz objavu i dodala da je pevačica prvi put u Devinovom domu, a takođe se u jednom od komentara pohvalila se da je odmah pored vode i da njen sin zaslužuje još više.

Bonus video:

00:21

MOLEKULI NE LAŽU: Ovako su dokazali da je Miroslav Ilić biološki otac Devina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.