UŽASNA NEPRIJATNOST ZA CECINU ĆERKU: Osvanula na SAJTU JAVNO, umešana i ANA NIKOLIĆ, ovo će pamtiti dok je ŽIVA!
Anastasija Ražnatović, Foto: PRINTSCREEN/PINK

ŠOK

UŽASNA NEPRIJATNOST ZA CECINU ĆERKU: Osvanula na SAJTU JAVNO, umešana i ANA NIKOLIĆ, ovo će pamtiti dok je ŽIVA!

Pevačica se potpuno razočarala kada je ugledala prizor na sajtu

Objavljeno: 18:41h

Pevačica, Anastasija Ražnatović doživela je veliki muzičkih uspeh kada je odlučila da krene stopama svoje majke, Svetlane Cece Ražnatović.

Ona je objavila prvu pesmu "Savršen Par" pre nešto više od četiri godine, a od tada njena karijera ide samo uzlaznom putanjom.

Anastasija je za kratko vreme stekla veliki broj fanova koji je prati u stopu i već godinama podržava.

Anastasija Ražnatović
foto: Luka Spremo

Ona je pre dve godine doživela peh sa jednom od svojih pesama.

Anastasija Ražnatović je svojevremeno doživela veliku neprijatnost kada je njena nova pesma "Heroina" objavljena na ilegalnom sajtu.

Naime, pevačica još uvek nije zvanično ni objavila pesmu, a ona se već našla da određenom sajtu.

Istu ovakvu neprijatnost doživela je i Ana Nikolić, kojoj je na istom to sajtu osvanula ne samo jedna pesma, već ceo album.

Tom prilikom baš na ovaj dan pre dve godine Anastasija je upitila podršlu Ani Nikolić.

1 / 10 Foto: Printscreen Papaparaco Lov

- U mom slučaju, hvala Bogu izašla je samo ova pesma, nisu ostale. Ali svakako je loše. Baš mi je žao što se to Ani desilo, čule smo se posle toga i to je baš veliki neprovesionalizam, zato što sam se trudila oko celog albuma, dala celu sebe i ta pesma je zapravo trebalo da izađe kao treća numera, nije trebalo da bude prva, ali eto kada je takva situacija, morali smo da izvučemo najbolje iz najgoreg - rekla je Anastasija tada za emisiju "Premijera".

Inače, nedavno su svi brujali zbog objave Anastasije Ražnatović.

Pevačica je dospela u žižu interesovanja zbog objave na društvenim mrežama.

Nakon što je sinoć pokazala vrele kadrove iz kade, dvadesettrogodišnja Anastasija Ražnatović je podelila citat koji je pokrenuo more poruka.

Naime, naslednici folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović dopala se izjava američke glumice i pevačice Šer, pa je istu postavila na svoj Instagram profil.

- Mama mi je rekla: "Dušo, znaš, jednog dana bi trebalo da se skrasiš i udaš za bogatog čoveka". Rekla sam joj: "Mama, pa ja sam bogat čovek" - glasi citat čuvene Amerikanke koji je Anastasija podelila.

1 / 5 Foto: Printscreen Papaparaco Lov

Podsećamo, Anastasija Ražnatović je srpska pop pevačica i ćerka poznate srpske folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana.

Rođena je 25. maja 1998. godine u Beogradu, gde i živi. Porodica i odrastanje Njena majka je poznata srpska estradna zvezda pevačica Svetlana Ražnatović, a otac joj je Željko Ražnatović Arkan, političar i osnivač ratne paravojne organizacije „Srpska dobrovoljačka garda“ koja je poznata i pod imenom „Arkanovi tigrovi“.

Kada je imala samo dve godine, njen otac je ubijen u atentatu. Ima rođenog brata Veljka koji je stariji od nje godinu dana, polubraću Vojina, Nikolu i Mihajla, kao i polusestre Milenu, Mašu, Sofiju i Anđelu. Tokom odrastanja pored bezgranične ljubavi majke, istu je dobijala i od tetke Lidije. Pohađala je britansku i muzičku školu u Beogradu. Upisala je Fakultet za biznis.

Bonus video:

00:24

Anastasija Ražnatović uživa u kadi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.