RIJALITI UČESNICA MOLI DA SE VRATI NAZAD! Dečko upao i nasrnuo na njenog švalera, zajedno pobegli, a sada OBRT!
Foto: KURIR TELEVIZIJA

šok

RIJALITI UČESNICA MOLI DA SE VRATI NAZAD! Dečko upao i nasrnuo na njenog švalera, zajedno pobegli, a sada OBRT!

Naime, Zoranin dečko, pošto je procurilo da je njegova devojka imala s*eks sa kolegom i cimerom, uleteo je u Bar s namerom da se obračuna sa Damirom.

Objavljeno: 10:54h

Zorana Stanković, koja je napustila rijaliti Bar kada je njen dečko uleteo u kafić, i napao nju i njenog švalera Damira Tepavca, predomislila se i sad moli da se vrati u jedini pravi rijaliti.

"Vratite me unutra", poslala je poruku na Instagramu.

Zorana
foto: Kurir

Naime, Zoranin dečko, pošto je procurilo da je njegova devojka imala s*eks sa kolegom i cimerom, uleteo je u Bar s namerom da se obračuna sa Damirom. Bez reči ga je udario, dok mu je Damir, koji nije znao šta se dešava, vratio.

Zorana je odmah uskočila da ih razdvaja, uletelo je obezbeđenje i sklonilo Damira, dok je Zoraninog dečka izvela napolje. Zorana je pokušala da ubedi da se ništa nije desilo sa Damirom, ali joj to nije pošlo za rukom.

Na kraju je napustila rijaliti i otišla sa dečkom. Njih dvoje su se i na ulici ubeđivali i prepirali.

Izgleda da je, pošto su se usijane glave smirile, uspela da ubedi dečka da se ništa nije desilo sa Damirom ili su raskinuli i sad se kaje...

Pogledajte kako je izgledalo kad je Zoranin dečko uleteo u Bar:

00:15

OBEZBEĐENJE HITNO REAGOVALO! Zoranin dečko leti iz kafića, ONA BEŽI IZ RIJALITIJA

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zarađenog i žive - da plate komunalije, stan i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Vrata Bara se otvorena, pa ovom prilikom pozivamo publiku da nam se pridruži! Proverite zašto je baš ovo mesto najbolje u gradu! Radno vreme Bara je svakog radnog dana od 9 ujutru do ponoći, dok je vikendom produženo za jedan sat, tačnije do jedan ujutru.

05:47

Dečko doleteo da bije švalera! Neviđena drama u rijalitiju: Zorana BEŽI

Bonus video:

23:53

BAR - PREGLED DANA - 2. DEO 29.12.2021

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.