OTAC JU JE GODINAMA MALTRETIRAO I DRŽAO ZAKLJUČANU! Učesnici Zadruge 5 dečko slomio ruku, večeras ulazi naoštrena!
Foto: Nikola Andjić, Printscreen/Youtube

težak život

OTAC JU JE GODINAMA MALTRETIRAO I DRŽAO ZAKLJUČANU! Učesnici Zadruge 5 dečko slomio ruku, večeras ulazi naoštrena!

Otkrila je da poseduje dosta informacija o rijaliti cimerima, tako da neće biti u dilemi da ih podeli i sa javnošću.

Objavljeno:

Spisak učesnika koji večeras ulaze u Zadrugu je u potpunosti poznat, a među njima je i Ana Spasojević. Ona ima već "rijaliti iskustvo" budući da je bila deo rijaliti programa "Parovi" i "Maldivi".

Ona je imala jako nesrećno detinjstvo i loše odnose sa ocem, a upravo je za naš portal davno otkrile sporne detalje o istom.

"Otac me je tukao, maltretirao me je, držao me je zaključanu u sobi i nije mi davao ni vodu ni hranu po dva dana".

Spasojevićeva je dolaskom ispred televizije Pink otkrila da poznaje Filipa Cara i da su razmenili par poruka. Biće uzbudljivo pratiti kako će se odvijati njihov odnos u Zadruzi, obzirom da je Filip po izlasku iz prethodne sezone uplovio u tajnu romansu sa Majom Marinković, koja je poznata kao neko ko je jako ljubomoran i strogo čuva svoje partnere i vezu.

Ulazi kao slobodna devojka, međutim ona vuče traume iz veze sa jednim od bivših momaka. Naime, ona je u rijalitiju "Parovi" otkrila da ju je tadašnji dečko tukao s kojim je bila u dugoj vezi. Povod svega toga je njegova velika ljubomora, a kasnije se odao i alkoholu. Ona je rekla da joj je jednom polomio ruku jer se samo javila na telefon. Mnogo puta su raskidali, ali kada je krenuo da sklapa dogovore i muti sa njenom drugaricom, tada je presekla i tu je bio kraj.

Ana Spasojević
foto: Nikola Anđić

(Espreso/ Ermin Biberović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.