GLEDAOCI ZADRUGE PSUJU LUNU, NE UME DA ISEČE KRASTAVAC! Svrstali je u ljude sa posebnim potrebama i hendikepom!
Foto: printscreen

šok snimak

GLEDAOCI ZADRUGE PSUJU LUNU, NE UME DA ISEČE KRASTAVAC! Svrstali je u ljude sa posebnim potrebama i hendikepom!

Pogledajte kako se Đoganijeva trudi sa oljušti krastavac i na šta to liči

Objavljeno:

Luna Đogani, najjpoznatija blogerka, ljubavnica, rijaliti zvezda, ali i novokomponovana pevačica, koliko god se nekom e sviđala ili ne, imala podršku naroda ili izazivala gnev, jednostavno jedna stvar je neosporna, a to je da konstantno privlači pažnju.

Luna je i pre rijaltija bila popularna s obzirom da je dete poznatih roditelja, a slavu koju sada ima zaokružila je isključivo svojom pojavom.

Ipak, Đoganijeva nikada nije krila da je čuvana pod staklenim zvonom, a roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani, i sami kažu da je Luna izuzetno razmažena i da se borbi za život naučila tek u "Zadruzi 1".

Ali posle ovog snimka gledaocima je jasno da Luna Đo ipak nije savladala neke stvari i nije naučila da se apsolutno sama stara o sebi.

Naime, reč je o videu gde se trudi svim snagama da iseče krastavac, iako joj to ne ide od ruke.

Jednog od gledalaca "Zadruge" snimak Lune i krastavca naterao je da burno reaguje na Tviteru i uputi Đoganijevoj niz uvreda, nazivajući je glupom i čak iskazivajući i psovke na njen račun.

Ipak, ovakve reči su suvišne, uvrede posebno i ni jedan građanin ne treba da se ovako izražava, a mi vam sam doslovce prenosimo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.