ŽELJKO MITROVIĆ POMIRIO KIJU I SLOBU: Par PONOVO ZAJEDNO u novoj sezoni! Ovo niste očekivali! Još jedno takmičenje!
Slobodan Radanović i Kristina Kockar ponovo će odmeriti snage, Foto: Printscreen Instagram

NIKAD NE RECI NIKAD!

ŽELJKO MITROVIĆ POMIRIO KIJU I SLOBU: Par PONOVO ZAJEDNO u novoj sezoni! Ovo niste očekivali! Još jedno takmičenje!

Bivši supružnici mesecima će sve do finala sedeti rame uz rame!

Objavljeno:

Posle tri uspešne sezone "Pinkovih zvezda", zbog različitih darovitih ljudi koji su se prijavljivali za takmičenje, čelnici TV Pink odlučili su da uvrste i druge talente u novu sezonu ovog šou programa, čije je emitovanje zakazano za mart 2019. godine.

Snimanje novih “Pinkovih zvezda” počelo je juče u kompleksu filmskih studija TV Pink u Šimanovcima, a otkako je saopšteno da će se emitovati nova sezona, vladalo je veliko interesovanje medija za to ko će se ovog puta naći u ulozi žirija.

Nikad se ne zna, Kija i Sloba
Nikad se ne zna, Kija i Slobafoto: Printscreen

Kandidate u novoj sezoni “Pinkovih zvezda” ocenjivaće poznati srpski glumac Srđan Žika Todorović, voditeljka TV Pink Dušica Jakovljević, direktor CEBEF-a Damir Handanović i pevači i bivši učesnici "Zadruge" Kristina Kockar i Sloba Radanović, koji je i sam bio učesnik “Pinkovih zvezda”.

Pažljivo biran petočlani žiri odlučivaće o sudbnini daljeg takmičenja više od 150 kandidata.

Tokom 16 epizoda takmičari će pokušati da osvoje simpatije žirija, a samo 12 finalista boriće se za glavnu nagradu od čak 3.000.000 dinara!

Voditeljka će ove sezone biti poznato TV lice Ana Mihajlovski, dok će se iz bekstejdža uključivati Ognjen Nestorović i Filip Maksimović.

Za razliku od prve tri sezone, kada su bile isključivo muzičko takmičenje, u ovoj sezoni "Pinkove zvezde" postaju talent šou program u kom mogu da učestvuju svi oni koji smatraju da su po nečemu jedinstveni i da se izdvajaju od drugih.

Kristina Kockar uživa u crvenoj stolici
Kristina Kockar uživa u crvenoj stolicifoto: Printscreen

"Pinkove zvezde" su idealan šou program za sve one koji se bave glumom, plesom, specifičnim sportskim veštinima, imitacijama, magijom i iluzionizmom, za sve koji smatraju da su jedinstveni, interesantni i spremni da svoj talenat podele sa milionskim auditorijumom.

Najbolji će dobiti priliku da svoj talenat pokažu na velikoj sceni pred žirijem i gledaocima u šou programu "Pinkove zvezde".

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.