Ovo niko nije očekivao! I ova ukućanka Farme se loži na Kristijana! (FOTO)

Da li je realno?

Ovo niko nije očekivao! I ova ukućanka Farme se loži na Kristijana! (FOTO)

Maja Nikolić tvrdi da je jedna od učesnica Farme zaljubljena u Golubovića
Objavljeno: 10:47h

Pevačica je sigurna da je Zorica Marković zaljubljena u Kristijana, jer odlično zna kako se ona ponaša kada joj se neko sviđa. Zašto Kristijana vole žene, a on ih samo maltretira i vređa? (FOTO)

Dragan Kadić/Zorica Marković
- Sa Zoricom sam pre rijalitija bila prijateljica, pevala sam joj besplatno u kafani i dovlačila goste. Znam kako izgleda kada se ona zaljubi. Kristijan je tip muškarca koje ona voli i zaljubljena je u njega do srži. To može da vidi svako, jer Zorica sve radi kako bi bila u centru pažnje. Ne shvata da on voli devojke koje dobro izgledaju, poput Marine Perazić i pokojne Ksenije Pajčin, a ne masne i debele žene - rekla je Maja i dodala da je razlog što je Zorica napada to što želi da je skloni od nje.
Dragan Kadić/Maja Nikoić
- Ljubomorna je na mene, jer sam zgodna, dobro izgledam i pevam, dok mentalno ne može da mi stane na crtu. Zorica je najveće zlo na farmi i ološ koji je rođen u štali i nije uspeo da se emancipuje. Ona je obična uličarka - dodala je Nikolićeva.
Maja je obećala da će Zorici i Kristijanu skinuti maske do kraja Farme. - Nateraću ga da pokaže pravo lice jer čovek koji priča da mu je koeficijent inteligencije za dva puta veći od Ajnštajna je lud ili glup. Da je pametan, sigurno ne bi 22 godine bio u zatvoru, a da je ozbiljan kriminalac ne bi se razvlačio po rijalitijima - poručila je Maja. Zorica Marković nije usamljeni primer žene koja voli mlađe muškarce. Mnoge dame sa domaće estrade vole piletinu, ko su one pročitajte ovde. (A. Đ. / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.