COBE SVIRAO KRAJ: Posle ovog snimka, Marijana i ja nećemo ni da se družimo! (VIDEO)
Marijana i Slobodan po njegovoj odluci više neće imati nikakav kontakt, Foto: Printscreen

konačna odluka

COBE SVIRAO KRAJ: Posle ovog snimka, Marijana i ja nećemo ni da se družimo! (VIDEO)

Prekida svaki kontakt sa njom

Objavljeno:

Sinoć je zadrugarima pokazan snimak na kojem se vidi kako u izolaciji pričaju Marijana Zonjić i Slobodan Batjarević Cobe. Na snimku između ostalog pevač govori zadrugarki da treba da postave distancu jedno između drugog zbog toga što se priča da između njih postoje emocije.

– Zbog ove priče među zadrugarima, mi nemamo kontakt kao ranije. Vidi se ta distanca između nas dvoje. Meni je to krivo i stvarno fali mi njegovo društvo kao i društvo njegovih ostalih drugara. Mi smo bili ta ekipica od samog početka koja se družila konstantno. Sad toga nema zbog ovih priča i to mi je jedino krivo, ali to ne znači da sam se ja zaljubila - prokomentarisala je Marijana ovaj snimak.

Međutim, Cobe je sada postao i izričitiji i naročito sada ne želi više da se druži sa Zonjićevom.

– Što se mene tiče nakon ovog snimka, biće distanca i to ogromna. Ja nju i dalje gledam kao sestru. Protiv nje nemam apsolutno ništa, ali posle ovoga mi da se družimo - naravno da nećemo. Družimo se dva meseca, ali ove priče zaljubila se, nije se zaljubila... - rekao je Cobe i naveo da sumnja da se Marijana zaljubila u njega jer to govore neki njeni postupci na poslednjim žurkama.

Bonus video:

Miki održao lekciju Aleksandri jer je posesivna

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.