ŠMIZLA RASKRINKALA ILIJANU: Otkrila je nešto što se strogo krije od javnosti! (FOTO)
Jovana Novakov Šmizla, Foto: Printscreen Youtube / Parovi TV HAPPY

PAROVI

ŠMIZLA RASKRINKALA ILIJANU: Otkrila je nešto što se strogo krije od javnosti! (FOTO)

Nakon Parografa, koji je otkrio nove detalje iz veze njene drugarice i Vladimira Zečevića Dike, Šmizla nije imala sigurno mišljenje o svemu tome

Objavljeno: 19:24h

Jovana Novakov Šmizla, poznata je po svom druženju sa Ilijanom Vagić u vili, te da su jedne od najboljih drugarica.

Nakon Parografa, koji je otkrio nove detalje iz veze njene drugarice i Vladimira Zečevića Dike, Šmizla nije imala sigurno mišljenje o svemu tome, pa je izjavila:

- Ne znam da li da verujem ili ne. Ilijanu znam iz spoljnog sveta, ali površno. nešto mi se ne poklapa u toj priči, jer nisam saslušala obe strane. Ali na sve to mogu da kažem, što sam i njoj rekla, da nije trebala da iznosi bilo šta o njemu, jer je sa njim provela toliko godina - izjavila je Jovana, a potom je je otkrila da i Dika i Ilijana imaju nešto što kriju, ali da ima razlog zbog kog plavokosa takmičarka ne želi da otkrije u rijalitiju to:

Ilijana Vagić i Vladimir Zečević Dika
Ilijana Vagić i Vladimir Zečević Dika foto: Printscreen

- Tu ima još nečeg alii ona neće da otkrije da ne bi išli do koske.

Međutim, još interesantije Jovanino izlaganje bilo je kada je progovorila o vezi Benjamina Spahovića i Ilijane, s obzirom na to da su njih dvoje raskinuli nakon sinoćne emisije, Šmizla je dobila pitanje - Da li Ilijana treba da bude sa Benjaminom - te je atraktivna crnka odgovroila:

- Vole se, ali mislim da ne, jer ona ima jak temperament, ne da na sebe, takođe i on, i tu bi stalno dolazilo do svađa. Ali koliko poznajem Benjamina, on ne može to da izdrži.

Benjamin Spahović i Ilijana Vagić
Benjamin Spahović i Ilijana Vagić foto: Printscreen

A potom je objasnila da je ona neko ko se druži privatno sa mladim MMA borcem, pa da bi mu veza sa Ilijanom pravila samo migrene, te da njemu treba neka malo mirnija luka, kako je navela.

Bonus video

NAJPLAĆENIJA NAŠA MANEKENKA SELI SE IZ SRBIJE: Sofija Milošević spakovala kofere i NIKADA SE VIŠE NEĆE VRATITI

(Espreso.co.rs/ Happytv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.