BIO SAM JAKO ZALJUBLJEN, GLEDAO SAM JOJ U TELEFON: ĐOGANI otkrio da ga je devojka VARALA! (FOTO)
Baki B3 i Mimi Cara, Foto: preenrscreen

priznao!

BIO SAM JAKO ZALJUBLJEN, GLEDAO SAM JOJ U TELEFON: ĐOGANI otkrio da ga je devojka VARALA! (FOTO)

Pokajao se što je to uradio

Objavljeno:

Andrija Đogani ispričao je svoje iskustvo kada je reč o temi ,,Jutarnje kafice“ – Da li se ikada gledali u nečiji telefon?

Njegov turbulentni život poznat je po mnogim stvarima, razne ljubavne afere, život na ulici, ali je od jutro Baki B3 bio i više nego iskren sa takmičarima, pa je ispričao.

Komšinica Zaga upitala je popularnog densera koje je njegovo iskustvo sa mobilnim telefonima, pa je započeo da je imao devojku sa kojom je bio dugo u vezi, ali da nikada nije imao potrebu da joj gleda u telefon, do jedne noći, nakon što se vratila sa posla, pa otkriva:

Baki B3 i Mimi Cara
Baki B3 i Mimi Cara foto: preenscreen

- Gledao sam ja jednom mojoj jednoj devojci, bio sam jako zaljubljen u nju. Nisam trebao to da radim, ali je ona legla da spava i ja sam uzeo telefon i stigla je u tom trenutku poruka i mene je kopkalo ko je i ja kliknem i onda sam video poruku od nekog dečka sa kojim je bila u nekom šemi. –

Međutim, Baki nije ispričao celu priču do kraja, šta se desilo kasnije nakon što mu je devojka ustala da se sprema za posao, međutim podelio je sa takmičarima da je njegova tadašnje devojka bila u ,,šemi" sa šefom sa posla.

Ali je istakao da se pokajao jer je uopšte imao potrebu da joj pogleda u telefon.

Bonus video

MARIJA PRIZNALA DA JE ZALJUBLJENA U BORU PA POTRAŽILA SAVET OD KULIĆEVE: Da bi je Bora primetio ona mora da URADI OVO! (VIDEO)!

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.