LUNA DO NOGU POTUKLA STANIJU! Starleti nije pomogla ni Kija Kockar
Foto: RTV Pink printscreen

odmeravanje snaga

LUNA DO NOGU POTUKLA STANIJU! Starleti nije pomogla ni Kija Kockar

Još jedan uspeh blogerke

Objavljeno:

Otkad je počela druga sezona rijalitija "Zadruga", uporno se potencira rivalstvo između Lune Đogani i Stanije Dobrojević. U novom odmeravanju snaga, sinoć je Luna ponovo bila uspešnija.

Naime, zadrugari su imali zadatak da podeljni u grupama izvodu performanse, a u ulozi sudija su se našli gledaoci koji su svojim glasovima putem društvenih mreža odlučivali koja grupa je bila najbolja.

Luna Đogani je bila u grupi sa Miljanom i Nevenom Arsić, Natašom Moskvom i Marijom Marinković i njih pet su plesale uz pesmu grupe "The Pussycat Dolls" i njena grupa je na kraju dobila najviše glasova putem mreže "Facebook" i time je ova grupa osvojila i paket proizvoda od produkcije.

Odlučivali su i pregledi na "Youtube", a interesantno je da je u ovoj kategoriji isti broj pregleda imala Stanijina ekipa i ekipa koju je predvodila Luna pa je drugi pobednički paket podeljen na njihove dve ekipe.

foto: RTV Pink printscreen

Interesantno je da je Stanija sa svojom ekipom plesala uz pesmu "Ne vraćam se na staro" Kristine Kije Kockar, ali izgleda da joj simpatije dela Kijinih fanova nisu pomogle da u ovom takmičenju konačno pobedi Lunu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.