NINA PRLJA SE PRAVI DA IH NE POZNAJE: Mili i Marijana su samo kopija mene i Mladena! (FOTO)
Foto: preenscreen

PAROVI

NINA PRLJA SE PRAVI DA IH NE POZNAJE: Mili i Marijana su samo kopija mene i Mladena! (FOTO)

Nije želela da se upušta u konflikt sa Milijem

Objavljeno:

Nina Prlja prokomentarisala je vezu između Milija i Marijane, ne tako lepim rečima.

Naime, tokom jučerašnje „ Jutarnje kafice“ Mili i njegova lepša polovina sa kojom nije bio u najboljim odnosima pred ulazak u rijaliti, su se pomirili, te je ona isti dan, par sati nakon došla i u vilu da ozvaniče vezu.

Milutin je najavio da bi voleo da se desi i veridba, kao i svadba u sedmoj sezoni sage o ,,Parovima“, kao što je imala i Nina sa Mladenom Vuletić.

U emisiji ,,Upozanjte parove“ Nina je imala oprečan komentar, želeći da se ogradi od svega, jer nije želela da se upušta u konflikt sa Milijem.

Milutin Radosavljević Mili
Milutin Radosavljević Mili foto: preenscreen

- Pa meni to izgleda kao da ona hoće da uđeu rijaliti, pa je to način. Ako nije to razlog, onda ga stvarno voli. Ja ne mogu da kažem kakvi su oni, jer ja ih poznajem samo kakvi su bili u prošloj sezoni, a koliko ja znam oni su se tada nešto samo šalili da su zajedno, ja posle toga nisam ni ispratila, tako da ja ne mogu da kažem kakva je Marijana ili Mili – izjavila je Nina.

Iako je u prošloj sezoni ,,Parova“ doživela vrhunac sa Mladenom, te im je Produkcija Happy televiije omogučila svadbu o kojoj se i danas priča, Nina smatra da je Marijana samo željna pažnje i da je Milija videla kao sigurnu kartu za ulazak u luksuznu vilu.

Mili i Marijana, prva sezona
Mili i Marijana, prva sezona foto: preentscreen

Bonus video

TRENUTAK KAD JE BOKSER UGASIO MMA BORCA! Đorđe nokautirao Benjamina!

(Espreso.co.rs/Happy.tv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.