Zorica Marković ovog puta prešla sve granice: MOJI SINOVI ĆE ODUZETI NEVINOST TVOM ŽELJKU!
Foto: Printscreen

jezivo

Zorica Marković ovog puta prešla sve granice: MOJI SINOVI ĆE ODUZETI NEVINOST TVOM ŽELJKU!

Zorica je poprilično izrevoltirana iskoristili priliku da osuje paljbu protiv Miljane.

Objavljeno: 13:37h

Netrpeljivost između Miljane Kulić i Zorice Marković datira od pre par dana. A sada su se žestoko posvađale za vreme sastanka.

- Tek si mi na tapeti, opajdaro matora! Samo mi je žao da te urnišem, da te ne nosim na duši, da ne padneš ovde. Ko zna šta su ti radili po kafanama - počela je Miljana.

foto: Printscreen

Zorica je poprilično izrevolitrana iskoristili priliku da osuje paljbu protiv Miljane.

- Mnogo ste jadne. Mene su je*ali, a tebe nisu hteli. Idi kod veterinara, majmune. Ja ću tebe da nosim na duši. - poručila je pevačica.

Kulićeva je optužila Zoricu za podvođenje maloletnica u njenoj kafani. Dok je Zorica rekla da je i ona bila jedna od njih.

- Jadne one devojčice koje dođu kod tebe u kafanu da bi pevale, a ti ih podvodiš mušterijama. Sram te bilo! - rekla je nišlijka.

foto: Printscreen

- Tvog sina je je*ao Dragan! - viknula je Miljana.

- Moja deca se ne je*u u dupe, moji će sinovi oduzeti nevinost tvom Željku, jesi čula? Kad ti ja kažem, jebaće ti Željka. - rekla je Zorica, dok su zadrugari bili u šoku.

Bonus video:

STARIJA KULIĆKA IZGREBALA BRENDONA: Zadrugari izrevoltirani, traže da se zabrani ulaz Miljaninoj mami u BELU KUĆU: Onda ih je Zorica Marković nazvala RASPALIM KURVETINAMA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.