SAŠKA KARAN OPLELA PO LUNI: Ona ima veće privilegije od bilo kog bolesnog deteta, glorifikuju se kur*e!
Foto: Printscreen/youtube

zadruga 2

SAŠKA KARAN OPLELA PO LUNI: Ona ima veće privilegije od bilo kog bolesnog deteta, glorifikuju se kur*e!

Pevačica Saška Karan pasionirani je ljubitelj Zadruge i veliki protivnik Lune Đogani još iz prethodne sezone rijaliti programa

Objavljeno: 11:42h

Večeras je zaključila da Luna ima posebne privilegije u odnosu na druge ukućane, što smatra veoma neprimerenim. U statusu koji vam prenosimo u celosti nije se libila da izgovori najteže uvrede na račun Lune Đogani.

„Motajte udesno! Nisam na vas zaboravila, dragi moji, iako sam u obavezama do guše! Nisam zaboravila ni na osvešćenje cele Srbije, i bas zato i izdvajam vreme da bih što više vas osvestila i usmerila ka pravim životnim vrednostima! Grčevito sam se borila za moju Kiju, a sada ću u tom stilu da se borim za pravdu koja se, očigledno, u ovoj državi, totalno zanemaruje! Nepravda i moralne nakaze su prosto postale glavne teme javnosti i žrtve?! Još od stare Grčke, i drevnih Egipćana su se kurve spaljivale na lomači, ili bivale kamenovane, a šta je ovo danas, ljudi moji?! Danas se glorifikuju na sva zvona i brane se! Pogledajte i kroz ovu Zadrugu, kao i kroz prošlu, ljubavnica štiti i ima protekcije i privilegije?! Veće privilegije od bilo kog bolesnog/napuštenog deteta, siromašnih?!?! Sramotno je da NIKO sem Dorotee, Aleksandre i Rebeke, Lepog Miće nije JAVNO rekao ko je i šta je Luna! Isto tako je sramotno sto se ta ista FULJA štiti od strane većine ostalih Zadrugara!!!! Priložila sam vam davno zaboravljene snimke koji su argument da su SVI, uključujući i najveću mušku pi*du i mutavca za koga znam – Balvana – svi su ćutali dok je ova lavovska žena napadana i nazivana raznim pogrdnim imenima, pa čak i od strane njenog bivšeg muža (tačnije žene) i njegove bolesne i napaćene ljubavnice?! Svi ste ćutali u kući, gledali to i niste ništa govorili sem nas par(Lepi Mića, ja, Milan)?! Šta da nas nije bilo? Jeste li svesni koliko svaka reč, svaki postupak u javnosti ima težinu i šalje poruku mladima kako treba danas da se ponašaju i na koga da se ugledaju?! Da li ste toga svesni? Dakle, ova priča nije samo radi zaštite moje lavice Kije, nego je i pitanje od državnog značaja! To isto sredstvo za jednokratno istresanje u kokošinjcu (Luna), to isto veštačko đubrivo, to isto ponosno hodajuće metlarsko zlo se i dalje veliča, i ima veća prava i privilegije, više novca od bilo kog poštenog a siromašnog i bolesnog građanina ove države?! Zapitajte se dobro gde živimo! Ujedno na snimku se jasno (ostatak u komentaru).

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.