ĐOGANIJEVI ODMAH NA POČETKU IZVRNUTI RUGLU NA INTERNETU! Hejteri ne štede ni posle samo jedne noći porodicu!
Foto: Printscreen

ima samo 22 godine!

ĐOGANIJEVI ODMAH NA POČETKU IZVRNUTI RUGLU NA INTERNETU! Hejteri ne štede ni posle samo jedne noći porodicu!

Ni podrška ne pomaže

Objavljeno:

Brat Lune Đogani, Adam, još jedan je član velike porodice Đogani koji će svoju sreću okušati u rijalitiju. Luna i on u "Zadrugu 2" ulaze zajedno, a Adam otkriva da mu je cilj da novac zarađen u rijalitiju uloži u neki privatni biznis.

- Bavio sam se glumom 7 godina, i obožavam da se družim i šalim. Negde i želim da mi takav odnos bude sa ostalim zadrugarima. To što ulazi i moja sestra Luna, to je siguran znak da ću imati jednog pravog prijattelja koji će mi dati iskren savet u svakom trenutku tokom boravka u "Zadruzi"- rekao je Đogani.

- Svaku svađu ću pretvoriti u šalu iako volim da se prepirem. Mrzim nepravdu, i ako budem sto posto u pravu znam da se neću smiriti i mučiću tog nekog, sve dok mi se bukvalno ne bude "izvinUo", objasnio je Adam i ovom rečenicom izazvao lavinu komentara što na "Jutjubu" što na društvenim mrežama.

"Hejteri" nisu mogli da se suzdrže pa su lapsus "izvinUo" umesto "izvinIo" uzeli mahom da komentarišu kao da je to veoma važna tema.

- Čovek se bavi glumom 7 godina, a kaže IZVINUO, svašta! - napisao je jedan od komentatora.

- Ja imam samo 22 godine, i rekao sam izvinUo, oprostite mi, i ja sam nečije dete - nadovezao se drugi.

Odmah su počeli...
Odmah su počeli...foto: Printscreen

Ono što veoma čudi jeste činjenica da se lapsusi i greške u izgovoru dešavaju svima nama, i to svakodnevno, pa nikome nije jasno zbog čega su ga odmah uzeli na "zub".

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.