ANABELA JE PROTIV LUNINOG ULASKA U RIJALITI: Ipak, Đoganijeva za ovu sezonu ima DRUGAČIJI PLAN!
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Kadić

oglasila se

ANABELA JE PROTIV LUNINOG ULASKA U RIJALITI: Ipak, Đoganijeva za ovu sezonu ima DRUGAČIJI PLAN!

Pored svega toga, uvrede i prozivke na račun Lune Đogani ne prestaju, a etiketa ljubavnice i kradljivice muževa ne skida se sa nje

Objavljeno:

Prošla sezona za Lunu Đogani je bila pravi pakao, koštala ju je mnogo suza i živaca, bilo je tu i neprospavanih noći, a izgubila je i svoju veliku ljubav, pevača Slobodana Radanovića.

Iako je prošla pravu golgotu, Luna je prelomila i ponovo ulazi u Zadrugu 2, iako je mama Anabela nije podržala.

? love you ?

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

Mnogi su bili šokirani kada se pojavila informacija da Đoganijeva ulazi u rijaliti, a ona kaže da će ovoga puta pokazati sebe u drugačijem svetlu.

- Hoću da pokažem pravu Lunu, nju još mnogi nisu upoznali. Neću dozvoliti da me išta više izbaci iz koloseka, ja nisam negativan čovek kakva sam bila u prošloj sezoni, a priznajem i novac koji su mi ponudili je bio isto presudan - otkriva Luna i dodaje:

- Ružni komentari me više ne dotiču, Kiju i Slobu sam ostavila u prošlosti. Ovo je nova Luna, koju više niko neće da gazi, niti da ponižava - završava rijaliti igračica.

Bonus video

ZADRUGARI ULAZE U KARANTIN, UZBUĐENJE RASTE! Nadežda Biljić pred ulazak obećala: Nema SEKSA čak i ako uđe ON! (KURIR TV)!

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.