ZADRUGA 2 POČINJE ZA SAMO 5 DANA, a Luna Đogani je imala SNAŽNU PORUKU za sve UDATE ŽENE!
Foto: Damir Dervišagić

ŽELI DA SE POKAŽE U PRAVOM SVETLU

ZADRUGA 2 POČINJE ZA SAMO 5 DANA, a Luna Đogani je imala SNAŽNU PORUKU za sve UDATE ŽENE!

Na spisku učesnika našli su se i Nadežda Biljić, Bane Čolak i Slobodan Batjarević Cobe

Objavljeno: 12:05h

Zadruga 2“ počinje za manje od sedam dana, a novi učesnici počeli su sa pripremama. Pre ulaska na imanje morali su da provere svoje zdravlje, pa su ove nedelje imali i obavezan sistematski pregled. Nove učesnike, kao i neke stare, sreli smo ispred jedne klinike u Beogradu, kuda su došli da se pregledaju.

Nadeždu Biljić je seks pred kamerama sa Mikijem Đuričićem „vinuo u zvezde“.

- U prošloj sezoni napravila sam spektakl seksom, ali i čuvenim begom iz rijalitija, i to je obeležilo moj boravak u „Zadruzi“. Ove godine neće biti seksa sa Mikijem, niti bilo kakve romanse, jer imam simpatiju napolju i ne bih da pokvarim taj odnos - kaže Nadežda, koja jedva čeka da „Zadruga 2“ počne.

Nadežda biljić je jedna od učesnica Zadruge 2
Nadežda biljić je jedna od učesnica Zadruge 2 foto: Printscreen Youtube

Zvezda prve „Zadruge“, Luna Đogani, ulazi ponovo da bi se, kako kaže, prikazala u drugom svetlu.

- Ulazim ponovo jer sam imala neopisivu želju da se prikažem u pravom svetlu, jer nisam ona devojka iz prve sezone, ali priznajem da je i novac bio bitan faktor da se vratim na imanje. Sigurna sam da ovo je prava odluka, ne planiram da ukradem nekome muža, nisam ja više za zaljubljivanje u rijalitiju - otkrila nam je Luna, koja je istakla da joj je najbitnije da je bliski ljudi podržavaju, a brat od strica Adam Đogani biće uz nju sve vreme, pošto je on jedan od novih učesnika „Zadruge 2“.

- Gledao sam Lunu kako se muči u prvom delu i sada sam hteo da budem uz nju, a takođe je bio bitan i lep honorar koji mi je ponuđen. Otvoren sam za sve u rijalitiju, tako da mi neće biti strani ni zaljubljivanje, ni seks - iskren je Lunin brat od strica.

Luna Đogani ulazi u Zadrugu 2 kako bi se pokazala u boljem svetlu
Luna Đogani ulazi u Zadrugu 2 kako bi se pokazala u boljem svetlu foto: Printscreen Youtube

Osim Lune i Nadežde, koje su obeležile prvu „Zadrugu“, ulazi još jedan učesnik prve sezone, a reč je o Banetu Čolaku.

- Prvi put sam ušao bez novca, a sada kada sam čuo koje su pare u pitanju, Zerina i ja nismo razmišljali i odmah smo pristali. Novac nam je najveći motiv i uopšte se ne brinem što moje dve bivše devojke ulaze u rijaliti, moja ljubav sa Zerinom je jaka - rekao je Bane.

Dosta starih zadrugara gledaćemo u novoj sezoni, a jedan od njih je i pevač MC Damiro, koji je prošle godine izdržao samo jedan dan u rijalitiju i onda je pobegao.

- Prošle sezone nisam bio spreman psihički, a sada se vraćam jači nego ikad, biću sigurno više od 24 sata tamo - iskren je pevač.

Novi učesnik ove sezone je pevač koga smo upoznali u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ - Slobodan Cobe Batjarević.

Slobodan Batjarević Cobe je jedan od učesnika Zadruge 2
Slobodan Batjarević Cobe je jedan od učesnika Zadruge 2 foto: Printscreen Youtube

- Nije me bilo dugo, radio sam mnogo romskih svadbi, a sada sam spreman za ovo ludilo. Ja ću se prikazati u pravom svetlu, a jedino u šta sam siguran jeste da neću da brukam ženu - otkrio je Cobe.

Još jedna nova učesnica je foto-model Marija Marinković, koja će se u rijalitiju voditi srcem i neće se folirati, a takođe je spremna za ljubav ako je neko dovoljno zaintrigira.

Osim povratnika Lune Đogani, Nadežde Biljić i Baneta Čolaka, na velelepnom imanju će se naći još starih učesnika - Lepi Mića i Zorica Marković. Neke nove učesnike smo već upoznali, a cimeri će im biti i fudbaler Lazar Jeremić, koji ima iskustvo iz drugog rijalitija, pevačica Biljana Mičić, spasilac sa bazena Bojan Gaćeša, pevač Savo Perović, bliski prijatelj Milice Pavlović i pevač Nikola Bokun, sudija Snežana Ilić, bodi-bilder Lepomir Bakić, Giba i Mika sa mamom Radom i tatom Radetom, Zerina Hećo, pevačica Suzana Perović, pevačica Zlata Đurković, kao i pevačica Marijana Zonjić.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.