SVI DETALJI POROĐAJA MILJANE KULIĆ: Prva rijaliti beba samo što nije stigla na svet!
Foto: Printscreen Youtube

carski rez

SVI DETALJI POROĐAJA MILJANE KULIĆ: Prva rijaliti beba samo što nije stigla na svet!

I pored spekulacija da će do porođaja doći pred kamerama rijalitija, bilo da je reč o "Parovima" ili "Zadruzi", Kulićeva je rešila da taj čin ipak ostane intiman

Objavljeno:

Miljana Kulić je ostala trudna u jednom rijalitiju, a trudnoću je, narodski rečeno, "iznela" u drugom, te se zbog toga njen sin, kog će, prema sopstvenom priznanju, nazvati Željko, naziva "prvom rijaliti bebom".

I pored spekulacija da će do porođaja doći pred kamerama rijalitija, bilo da je reč o "Parovima" ili "Zadruzi", Kulićeva je rešila da taj čin ipak ostane intiman.

- Sad sam u periodu kada bukvalno bilo kad može da se desi porođaj. Čekam! Kad Željko bude želeo da izađe, tad će se desiti. Naravno, samo ću voditi računa da ne prebacim termin porođaja jer kažu da to baš i nije dobro - ispričala je Miljana za Hit Informer, a zatim dodala:

Ipak će biti carski rez
Ipak će biti carski rezfoto: Printscreen

- Porodiću se carskim rezom pod totalnom anestezijom jer će i za mene i za bebu to biti lakše. Ne bih volela da doživim neke traume i da se mučim, pa da posle više nikad ne pomislim da ponovo rodim.

Bonus video

PRESLATKA RECITACIJA ZA NAJMLAĐE: Andrija Milošević uspeo da smekša i NAJTVRĐA SRCA! OVAJ snimak je sve ganuo!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.