KIJIN BROJ TELEFONA KRUŽI PO INTERNETU! Pobednica ZADRUGE doživela pakao, sumnja se da je broj objavila ANABELA!
Foto: Printscreen Youtube

NIJE JOJ LAKO

KIJIN BROJ TELEFONA KRUŽI PO INTERNETU! Pobednica ZADRUGE doživela pakao, sumnja se da je broj objavila ANABELA!

Kija je zbog toga dobijala veliki broj telefonskih poziva i sms poruka, a neke njen telefon nije mogao čak ni da prihvati

Objavljeno: 09:03h

Kristina Kija Kockar doživela je veliku neprijatnost.

Nakon pobede u "Zadruzi", Kija je morala da promeni svoj broj mobilnog telefona, s obzirom na to da je neko objavio broj zadrugarke na društvenim mrežama koji je počeo da kruži internetom.

Kija je zbog toga dobijala veliki broj telefonskih poziva i sms poruka, a neke njen telefon nije mogao čak ni da prihvati.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, Kristinin broj je, kako većina smatra, objavila majka Lune Đogani, Anabela Atijas.

Sumnja se na Anabelu
Sumnja se na Anabelu foto: Dragan Kadić

Gostujući danas u emisiji "Premijera-vikend specijal" Kristina je, osim poklona od strane Milice Pavlović, dobila i poklone od domaćina najgledanije šou-biz emisije Ognjena Nestorovića i Tijane Price, a upitanju su dve mobilne kartice od operatera "Globaltel".

- Neko je šerovao Kristinin broj na društevnim mrežama. Globaltel, nova mreža naša, stiže za Kiju! Kija ne jedan, nego dva broja, a ja samo znam sada koji su Kijini brojevi! - kroz smeh je rekao Ognjen Nestorović.

- Pitam se ko je šerovao, hvala! - bio je Kijin komentar.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.