NIJE IMAO KUD: Sloba otkrio da li će ostati u kontaktu s Lunom nakon rijalitija, a tek njen komentar... (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

IGRA ISTINE

NIJE IMAO KUD: Sloba otkrio da li će ostati u kontaktu s Lunom nakon rijalitija, a tek njen komentar... (VIDEO)

Miljana je pokušala da olakša Radanoviću, te mu je postavila i nekoliko potpitanja, ali u ovu konverzaciju uključila i Đoganijeva

Objavljeno:

Prethodne noći, zadrugari su odigrali još jednu igru istine. Veliki šef je poslao pismo na adresu Bele kuće sa uputstvima i pravilima po kojima bi ova igra trebalo da se igra.

Prva je pitanje postavila Miljana Kulić i to Slobodanu Radanoviću. Trudnica je ponovo "zagrebala" po njegovom odnosu sa bivšom devojkom Lunom Đogani.

- Videla sam danas da se nisi osećao najbolje. Reci mi iskreno da li te je Luna razočarala s obzirom na to šta se dogodilo na žurki? Da li misliš da će vaša veza opstati i da ćete biti zajedno napolju - pitala je Kulićeva.

Miljanu je zanimalo da li će Luna i Sloba biti zajedno nakon rijalitija
Miljanu je zanimalo da li će Luna i Sloba biti zajedno nakon rijalitija foto: Printscreen Youtube

- Nije me razočarala jer ona može da uradi šta god poželi jer mi nismo u vezi. To nije neko razočarenje, malo mi je glupavo sve to. Vidim u kom pravcu to ide - odgovorio je Sloba.

Miljana je pokušala da olakša Radanoviću, te mu je postavila i nekoliko potpitanja, ali u ovu konverzaciju uključila i Đoganijeva.

- Da li ona zaslužuje sa tobom - upitala je Miljana.

- Miljana, nemoj da me ponižavaš - rekla je Luna.

Luna je Miljanino potpitanje shvatoila kao poniženje
Luna je Miljanino potpitanje shvatoila kao poniženje foto: Printscreen Youtube

Pošto je Sloba okolišao sa odgovorom, trudnica iz Niša je postavila konkretno pitanje na koje Radanović nije mogao da izbegne odgovor.

- Da li imaš želju da je vidiš - ponovo je pitala Miljana.

- Nemam želju da je ne vidim, ali ne znam u kom će to odnosu da bude. Totalno sam se posvetio sebi, ne razmišljam da li će to biti prijateljski, drugarski odnos. Neraspoložen sam, imam svoje privatne razloge. Hvata me trema i neizvesnot zato što se približava kraj, sve mi se skupilo - objasnio je Sloba.

Na ovo izglaganje, reakciju je imala i Kristina Kockar, Radanovićeva zakonita supruga a kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.