SKANDAL SE NE STIŠAVA: Zbog nasilja nad Žutom svi učesnici JAVNO PROZVANI, produkcija zabranila bilo kakvo ĆUŠKANJE psa! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

i šta sada?

SKANDAL SE NE STIŠAVA: Zbog nasilja nad Žutom svi učesnici JAVNO PROZVANI, produkcija zabranila bilo kakvo ĆUŠKANJE psa! (VIDEO)

Snimak na kome se vidi kako učesnik "Zadruge" Filip Đukić udara psa Žutu zgrozio je naciju i izazvao buru koja se danima ne stišava, a ovim povodom sada je reagovao i pokret za zaštitu životinja

Objavljeno:

Žuta je pas Mikija Đuričića i već nekoliko meseci živi u "Zadruzi" sa ukućanima, a kada je napustio rijaliti Miki je psa ostavio u Beloj kući.Miki Đuričić je u pitanjima bivših zadrugara zamerio Filipu Đukiću što udara Žutu.

Filip se branio da on ćušne Žutu samo kada ne želi da prestane da laje, a da on lično najviše vremena provodi sa ovim psom.

foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

– Ćuškanje bilo koje vrste nije dozvoljeno – rekla je voditeljka Rada Radenović u ime produkcije.

I dok pojedini ukućani brinu o Žutoj, drugi se na sraman način ophode prema ljubimcu.

Ovim povodom oglasio se pokret "Levijatan", koji spasava i leči životno ugrožene i zlostavljane životinje.

- Pored Mikija, čiji je pas, i koji je neodgovoran vlasnik, tu je i Filip Đukić koji ćuška Žutu, na šta nikako ne gledamo kao igru. Miki je nedostupan kako bi sam uzeo psa i zato hitno apelujemo da se pas izvede iz kuće i odvede na neophodne preglede. Izvedite Žutu iz kuće - stoji u njihovom saopštenju.

Bonus video

LETO JE ZA NJU POČELO: Anastasija se pojavila u maloj crnoj haljini, a onda se skinula u bikini! Sve gori od njenog vrelog tela! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.